Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Krakow & saltgruvan i Wieliczka

 • Cityresor
 • Kraków
5 omdömen
från 1.459 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Saltgruvor i Krakow: 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum, frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn, transfer t/r från flygplatsen till hotellet samt utflykt till Saltgruvan i Wieliczka

Krakow anses vara en av Europas vackraste städer, full av historiska attraktioner och fantastiska konstmuseer. Under din vistelse får du inte bara möjlighet att uppleva allt vad denna stad har att erbjuda utan också den mycket populära Saltgruvan i Wieiczka, ett av UNESCOs världsarv. Vandra runt bland underjordiska gruvor och floder, saltskulpturer, träbroar, kammar och studera de fascinerande labyrintliknande gångarna.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Sturup, Landvetter eller Kastrup till Krakow
 • Privat transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Leone Krakow
 • Daglig frukost
 • Utflykt till Saltgruvan i Wieliczka
Charmas av Krakow

Flyg till Polen och upptäck det billiga, charmerande och mysiga livet i Krakow! Under lång tid var Krakow landets huvudstad och dess historia sträcker sig tillbaka till 700-talet. En resa till Polen och Krakow låter dig se hur Krakow bevarat sin fantastiska medeltida arkitektur och välkomnade atmosfär, såväl som delikat och prisvärd mat! Många blir förvånade av hur mysig och vacker staden är och efter ett besök återvänder man gärna till staden via ett snabbt, smidigt och billigt flyg till Polen. Läs vidare och inspireras!

Aparthotel Leone

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel

Det trevliga hotellet ligger på gångavstånd till alla viktiga sevärdheter i Krakow. Bara 700 meter från hotellet ligger två viktiga och historiska delar av staden: den Stora Torget och det judiska kvarteret Kazimierz. Även tågstation Kraków Główny och slottet på Wawel ligger bara en kilometer från Aparthotel Leone.
På Aparthotel Leone har du tillgång till gratis Wi-Fi och reception som är öppen 24 timmar om dygnet. Varje morgon får du en stor frukost, och när det är dags för lunch och middag hittar du massvis av restauranger och kaféer som ligger kring hotellet.

 • +3
Läs mer
Kamer

Dubbelrum Standard

2 vuxna per rum

Rummet är utrustat med en säng, tv, kaffe- och vattenkokare, litet skrivbord och stol, gratis Wi-Fi samt badrum med dusch och hårtork.

Tips i Krakow!

 • Mitt i den historiska stadskärnan ligger torget som under medeltiden var Europas största. Med en yta på 40 000 m² är medeltida Rynek Glówny, det Stora Torget, stadens bultande hjärta.
 • Besök Wawel, en kulle som blickar ut över floden Wisla och här kan du se ståtliga historiska byggnader såsom katedralen och det kungliga slottet.
 • Strosa runt i Gamla staden och beundra delen som står listad på UNESCO:s världsarvslista - se den gotiska Mariakyrkan eller promenera i det judiska kvarteret för att uppleva judisk kultur och historia.
 • Konstmuséet Czartoryski - här finns bl.a. Leonardo da Vincis ”Damen med hermelinen” och Rembrandts ”Landskap med den barmhärtige samariten”.
Guidad tur till Saltgruvan i Wieliczka

-Turens längd: ca 7 timmar inkl. transfertid
-Inkluderad Guide
-Transfer t/r från hotellet till saltgruvan med buss med air-condition.
-Temperaturen är genomgående runt 14 grader i gruvan så att ha varma kläder med sig även under sommaren är att rekommendera.
-Att ha bekväma skor kan även vara en bra idé pga de 800 trappstegen som gås under turen.
-Exkl. lunch

Wieliczka Saltgruva är en underjordisk labyrint som har 9 nivåer och går hela 327 meter ner under jorden. En labyrint av nästan 2400 kamrar är anslutna till trottoarerna med en total längd av 245 km. Det är ett ovärderligt monument av materiell kultur, inskriven på Unescos världsarvslista 1978. Wieliczka Saltgruva är en av de mest dyrbara och fascinerande polska monumenten. Det underjordiska spåret går genom underjordiska floder, träbroar och kammare där spår av gruvverksamhet har bevarats samt även helig konst. Mikroklimatet i gruvan har en positiv påverkan på hälsan såsom för de som har allergier eller astma.
Turen startar med att gå ner för 380 trappsteg till ett djup av 64 meter. Ni leds sedan genom ett antal kammare och kan beskåda underjordiska sjöar, helgedomar och saltmonument. Resan avslutas på en nivå av 135 meter under jorden, 800 trappsteg senare. Ni återvänder sedan till markytan med hiss.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna+ 1 barn under 3 år

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 4-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost varje morgon.

Hotellet är även utrustat med en restaurang samt en bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Aparthotel Leone ligger på en lugn gata men på gångavstånd till många av stadens sevärdheter. Hotellet ligger bara 700 meter från två av de viktigaste historiska delarna av Krakow: det Stora Torget och det judiska kvarteret Kazimierz. Buss- och tågstationen ligger 12 minuter med promenad från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter