Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Besök Ferrari & Lamborghini i Italien

 • Rundresa
 • Italien
från 7.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Roadtrip i Emilia-Romagna inkl. 5 nätter på 2 olika hotell, frukost, provsmakningstur i Parma, provsmakningstur på Mariani Ravenna, inträde till Ferrari Museum, inträde till Lamborghini Museum, entré till museum Imola Circuit, hyrbil (Volkswagen Polo eller liknande) samt flyg t/r från Köpenhamn.

En oförglömlig, relativt fartfylld resa genom en av Italiens vackraste områden. Ferrari Museum, Lamborghini Museum, flera provsmaknings-turer såväl som din egna hyrbil. Ta Italien med storm!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup till Bologna
 • 2 nätter på Hotel Remilia i Reggio Emilia
 • 3 nätter på Grand Hotel Mattei i Ravenna
 • Frukost varje morgon
 • Provsmaknings-tur i Parma på Casale del Groppone
 • Provsmaknings-tur på Mariani Ravenna
 • Inträde till Ferrari Museum (dag 2)
 • Inträde till Lamborghini Museum (dag 3)
 • Inträde till Museum Imola Circuit (dag 6)
 • Testkörning av California T560
 • Hyrbil (Volkswagen Polo eller liknande)
 • Parkering
Emilia-Romagna: bland sportbilar & världsarvsstäder

Välkommen till bedårande provinsen Emilia-Romagna, fylld med grönklädda kullar och pittoreska vingårdar. Rundresan tar dig på mängder av äventyr, se fram emot provsmaknings-tur i Parma, en i Mariani Ravenna samtidigt som spännande sportbils-äventyr står på schemat. Resan inkluderar även inträde till Ferrari Museum såväl som Lamborghini Museum - superintressanta upplevelser för de flesta!

Önskar du ytterligare lite fart under semestern? Lägg då till en provtur med Ferrari i bokningsprocessen. Mer inspiration och fakta om resan följer nedan!

Resplan

Dag 1: Reggio Emilia & Parma

Efter du landat i Bologna väntar en förtrollande bilfärd till det första hotellet i Reggio Emilia. Resan och dess aktiviteter drar igång direkt med en provsmaknings-tur i Parma, cirka 40 minuters bilfärd från hotellet. I Parma får du smaka mängder av italienska delikatesser - prosecco, parmask... Läs mer

Hotel Remilia

Dag 2: Modena & Ferrari Museum

Efter en smarrig långfrukost väntar klassiska staden Modena med mängder av äventyr. Besök Piazza Grande som är hjärtat av staden, precis bredvid katedralen San Geminiano som är listat som ett världsarv av UNESCO. Hela stadskärnan pulserar av klassisk atmosfär och runt vartannat gathörn väntar ... Läs mer

Hotel Remilia

Dag 3 & 4: Bologna & Ravenna

Efter frukost är det dags att tacka Hotel Remilia för den här gången och styra hyrbilen mot resans nästa äventyr - Lamborghini Museum. Lär dig allt hur Lamborghini blivit det världsberömda märke det är idag, provsitt det exklusiva lädret och ta del av hur man framställer denna världssymbol til... Läs mer

Grand Hotel Mattei****

Dag 5 & 6: Ferrara & Imola

Efter frukost är det dags att upptäcka Ferrara, en stad på UNESCOs världsarvslista. Här finns ett bedårande universitet från 1391, ståtliga slottet Castello Estense, renässanspalatset Palazzo dei Diamanti och många andra verk som befäster Ferrara i toppen av arkitektoniska mästerverk. Efter Fe... Läs mer

Grand Hotel Mattei****
Äventyr under resan

 • Lägg till en spännande åktur med Ferrari - bilen är din i ungefär 10 minuter, en superspännande upplevelse!
 • Erbjudandet inkluderar inträde till Ferrari Museum - häpnas av gamla såväl som nya modeller och ta del av bilmärkets utveckling!
 • Erbjudandet inkluderar inträde till Lamborghini Museum - lär dig allt om den italienska sportbilen!
 • Provsmaknings-tur i Parma på Casale del Groppone. Mängder italienska delikatesser!
 • Mariani Ravenna står även på schemat - en gigantisk mathall där du får provsmaka klassiska italienska delikatesser!
 • Erbjudandet inkluderar hyrbil - upplev magiska vyer!
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Italien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna & 1 barn upp till 3 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 3-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på samtliga hotell

Parkering

Gratis parkering på samtliga hotell

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Hiss

Ja

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Regler kring Ferraritur

För att få köra Ferrari på plats måste du kunna bevisa att du är minst 21 år, har haft körkort i minst 3 år, kan visa upp giltigt körkort som är utfärdat av ett EU-land eller en översättning som är utfärdat av italienska konsulatet i kombination med giltigt körkort

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter