Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Bila från Tyskland till Garda

 • Rundresa
 • Italien, Tyskland
från 3.739 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Rulla iväg på bilresa med hotellboende i Hannover, München samt i Garda. Erbjudandet inkluderar boende på 3 olika hotell med frukost.

Bilsemester där du svischar fram från stad till stad i din egen takt. På vägen mot Garda är hotellen bokade i ståtliga Hannover och färgstarka München, låt resan börja!

Erbjudandet inkluderar
 • 11 nätter på 3 olika hotell:
 • 2 nätter på Best Western Hotel Peine Salzgitter i Hannover (första och sista natten)
 • 2 nätter på Park Inn München Ost i München (andra och näst sista natten)
 • 7 nätter på Agriturismo Le Fornase i Garda
 • Frukost varje morgon
Resplan

Dag 1: På väg mot Garda: Hannover

Resans första hotell är beläget i Hannover, i norra Tyskland. Du spenderar första natten på trivsamma Best Western Hotel Peine-Salzgitter innan du rullar vidare med bilen mot blomstrande München. Även om du bara stannar en natt i Hannover finns det mängder saker att upptäcka. Lutheranska mäste... Läs mer

Best Western Hotel Peine-Salzgitter

Dag 2: På väg mot Garda: färgstarka München

När vi bockat av Hannover är det dags att presentera ständigt blommande München. En kort visit under resan mot italienska Garda med mängder möjligheter - besök stadens karaktäristiska torg 'Marienplatz'. Här möter historisk arkitektur modern konst samtidigt som platsen omringas av mäng... Läs mer

Park Inn by Radisson München Ost Hotel

Dag 3 - 9: Resans höjdpunkt; Gardasjön

Välkommen till Garda! Gardasjön har något för varje smak. Oavsett om du är med din familj eller vänner, finns här allt som behövs för en fantastisk semester i detta underbara område. Du bor i närheten av den vackra Gardasjön i staden Garda, där du kan besöka den historiska stadskärnan eller nj... Läs mer

Agriturismo Le Fornase

Dag 10 & 11: Tillbakaresa: Hannover & München

Efter två nätter i magiska Garda är det dags att ta bilen tillbaka. Nu väntar ytterligare två hotellnätter varav en i München och en i Hannover. Bila tillbaka i egen takt och njut av två välförtjänta hotellnätter innan du tar dig hem på egen hand till underbara Sverige igen.

Läs mer
Under resan

Förutom den bedårande sträckan mellan södra Tyskland och norra Italien erbjuder resans städer Hannover och München mängder av sevärdheter, pricka av så många du hinner!

 • Hannover: stadens största Lutheranska kyrka 'Marktkirche' är ett vackert konstverk i mitten av staden. Hannovers svar på Duomo-kyrkan.
 • Dags att sträcka på benen? Ta en promenad i Hannovers enorma och fina park 'Eilenriede'.
 • München: sträck återigen på benen efter timmar i bilen och flanera på stadens karaktäristiska torg 'Marienplatz'. Här möter historisk arkitektur modern konst.
 • Slottet 'Neuschwanstein Castle' är beläget på en kulle som blickar ut över staden. En annan het sevärdhet efter timmar bakom ratten.
 • Vill du ha mer tips om Garda? Läs vidare!
Hur tar jag mig till Tyskland?

Detta är en resa skräddarsydd för dig som vill upptäcka landskapet med din egen bil. Vi rekommenderar att bila över bron i Danmark och vidare till Tyskland. Du kan ta med bilen på färjan från Danmark till Tyskland.

Alternativt kan du också ta färjan från Sverige över till Tyskland innan du bilar till Hannover.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Flyg och annan transport
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Tyskland och Italien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för hela hotellpaketet

Internet

Wi-Fi finns tillgängligt på samtliga hotell gratis eller mot en avgift

Parkering

Parkering finns tillgängligt gratis eller mot en avgift

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Resans hotell är tyvärr ej rullstolsanpassade

Mat & dryck

Restaurang och/eller bar på hotellen

Motorvägsskatt

Vänligen observera att du behöver betala skatt för att resa med bil i Österrike. Du kan köpa "Toll Sticker" på bensinmackar i Österrike som du fäster på vindrutan. En 10 dagars biljett kostar cirka 90 SEK
Vänligen observera att du även måste betala vägskatt i Italien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter