Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Tåg ingår

Gdansk med spännande slottsupplevelse

 • Cityresor
 • Gdańsk
från 1.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på 4-stjärniga Grand Cru i Gdansk inkl. frukost, välkomstdrink, tågbiljett till Malbork, transfer samt flyg t/r från Stockholm, Växjö, Göteborg eller Malmö.

Dags för ett par härliga dagar i charmiga staden Gdansk! Denna historiska stad har mycket att erbjuda. Vackra sevärdheter, charmiga torg, färgglada hus och en mysig liten hamn. Sugen på att utforska mer av Polen och kanske till och med ett känt världsarv? I erbjudandet ingår dessutom en tågbiljett till Malbork, där du kan utforska stadens UNESCO-listade slottet, Malbork slott. Bättre än så här kan det knappast bli, vad väntar du på?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Växjö eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Grand Cru****
 • Frukost
 • Välkomstdrink i hotellets vinbar
 • Tågbiljett t/r från Gdansk till Molbork
Charmas av Gdansk

Pittoresk stad som är snäll mot plånboken. Här är ölen, spa och shoppingen billig! Den polska staden är dessutom full av spännande historia att charmas av och har en kultur som väntar där på att bli utforskad. Unna dig en paus från vardagslivet och lyxa till dina charmdagar i Gdansk.

Q Hotel Grand Cru Gdańsk

 • Hotell
 • Gdańsk, Polen
restaurant

Ett charmigt och 4-stjärnigt hotell i stadskärnan av Gdansk, utrustat med både restaurang samt en bar. Byggnaden är av klassisk stil byggt i sten, med en ständigt närvarande historisk känsla. Varje morgon serveras hotellfrukost på rummet samtidigt som du har gångavstånd till flera av stadens sevärdheter. Hotellet har även en bastu och en vinbar - unna dig själv lite avkoppling under semestern.

 • +7
Läs mer
room1

Dubbelrum

Du bor i ett dubbelrum utrustat med sittgrupp för sociala tillfällen, sängar såväl som ett privat badrum med dusch och toalett.

UNESCO-slott i Malbork

Malbork är en stad i norra Polen som ligger ca 66 km från Gdansk. Stadens är känd för sitt UNESCO-listade slott, Malbork slott. Slottet är ett historiskt mästerverk och värt ett besök - bästa av allt är att tågbiljetter till Molbork ingår från Gdansk centralstation (ca 30-40 min enkel väg). Det världsarvslistade slottet ligger ca 15 minuters promenad från tågstationen i Molbork och fyra timmar avsatt tid borde räcka för den som vill utforska detta magnifika UNESCO-slott.
Inträde till slottet kan endast köpas på plats och kostar ca 90 kr per person (kan dock variera vid låg- och högsäsong).

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
 • Inträde till Malbork slott (kan endast köpas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Singelrum: Max 1 person per person

Enkeltillägg

Ensamresande bor i singelrum

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-5 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 6-12 år bor för 170 SEK per natt
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst

Mat & dryck

Frukost serveras på rummet och hotellet är utrustat med en restaurang samt en bar

Wellness

Hotellet har ett gym samt en bastu

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget mitt i klassiska "Old Town". Tågstationen ligger ungefär 1,5 km från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter