Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Glamourcharm & arkitektur i Parisoperan

 • Cityresor
 • Paris
från 4.249 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Kulturweekend i Paris! 2, 3 eller 4 nätter på Pavillon Nation, frukost, guidad tur till Parisoperan, kryssning på Seine, samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Operacharm och Seinekryssning i romantiska Paris! Bästa sättet att uppleva Paris i all sin charm? Ta med din favoritperson och spendera sköna dagar i den franska huvudstaden medan ni njuter av en kryssning på Seine. Som höjdpunkt ingår en guidad tur till Parisoperan i detta erbjudande - här möts lyxig glamour med arkitektur i världsklass. Kultur och arkitektur när det är som allra bäst. Kulturimponeras av fantastiska Paris!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Pavillon Nation
 • Daglig frukost
 • Flodkryssning på Seine
 • Guidad tur till Parisoperan (dag 2)

Pavillon Nation

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Salle de sport - Hôtel Pavillon Nation

Hotellet ligger nära det livliga Place de la Nation, i närheten av Bois de Vincennes, en enorm park i engelsk stil. Den närmaste tunnelbanestationen ligger bara 450 meter bort. Härifrån når du enkelt de största attraktionerna i staden. Hotellet är stilfullt inrett och har 43 rum. I det mysiga frukostrummet kan du njuta av en stor frukostbuffé varje morgon.

 • +-2
Läs mer
Classic room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Detta eleganta och designade rum är utrustat med alla bekvämligheter: platt-TV, Wi-Fi, minibar, samt hög kvalitet av sängkläder och modernt badrum. Rummet är också ljudisolerat och fönstren är försedda med tvåglasfönster.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Parisoperan & Seinekryssning

En tur till Parisoperan tar dig genom fransk arkitektur, elegans och berättande historia - en kulturell upplevelse när den är som bäst! I den guidade turen till Parisoperan ingår inträde, officiell guide samt eventuell ljudutrustning. Vandringsturen i operan tar cirka 1,5 timme och turen sker dag 2. Turen börjar mellan kl. 10:30 och 15:00 (tid bekräftas efter bokning) och du får biljetter samt all praktisk information till den guidade turen till Parisoperan via e-post efter slutförd bokning.

Vad är väl bättre än att uppleva Paris från vattenytan? I erbjudandet ingår även en flodkryssning på Seine-floden. Du får praktisk information samt biljetter på hotellet och får själv välja vilken dag och tid du tar del av båtturen (i mån av tillgänglighet).

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på 2,20 € per person per natt som betalas på plats
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 2 år
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 3 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Flygplatser i Paris

Du anländer på olika flygplatser i Paris beroende på vilken flygplats du väljer att flyga ifrån (se mer info i bokningskalendern)

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Parisoperan

Turen lämpar sig med barn från 5 år. Tillgång till hörsalen i operan kan inte garanteras eftersom det kan vara stängd för tekniska eller konstnärliga skäl.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter