Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Berlin & slottsstaden Potsdam

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Berlin
från 2.339 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Äventyr i Berlin! 2, 3 eller 4 nätter på 4* Hotel Catalonia, frukost, välkomstdrink, utflykt till Potsdam samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Ta chansen att utforska kungliga Potsdam! Den kungliga staden väst om Berlin kryllar av intressant och viktig historia - beundra ståtliga palats, kungliga byggnader och hör berättelsen om forna kungligheter som huserat här, allt vid sidan av en engelsktalande guide.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Berlin
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Catalonia Berlin Mitte****
 • Frukost
 • Välkomstdrink
 • Utflykt till kungliga Potsdam

Hotel Catalonia Berlin Mitte

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Reception

Du bor på Catalonia Berlin Mitte i centrala Berlin. Hotellet har en egen restaurang, som heter Kunstwerk, och en cocktailbar. Varje morgon serveras en frukost och det är även möjligt med sen utcheckning om ni frågar hotellpersonalen i förväg. Hotellet har även ett gym, bagageförvaring och Wi-Fi är gratis och tillgängligt i hela byggnaden.

 • +4
Läs mer
double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Ett modernt dubbelrum med minimalistisk design. Rummet har parkettgolv, skrivbord, minibar, LCD-tv, telefon, värdeskåp, ett badrum med sminkspegel, hårtork och diverse toalettartiklar. Det är också möjligt att få väcknings- och rumsservice.

Upptäck Potsdam

Visste du att Potsdam varit hem för mängder av kungligheter genom åren? Gatorna osar av den kungliga atmosfären och många berättar att det känns som en resa tillbaka i tiden.

Cecilienhof-palatset - här hade Truman, Churchill och Stalin den kända konferensen som fastställde läget efter andra världskriget.

Beundra det stora Rococo-slottet Sanssouci Palace, Babelsberg-slottet och givetvis marmorpalatset.

'The Dutch Quarter" är ett charmigt kvarter i pittoresk holländsk stil - täta hus ofta rödmålade. Området har även en historisk betydelse, svaret finns under utflykten.

Strosa över den berömda bron ‘Bridge of Spies’, fortsätt vidare Potsdams egna Brandenburg Gate och avsluta med en vacker utsikt över Sanssouci-trädgården.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Praktiskt information om utflykten

Utflykten varar i ca 6h
Starttid: 09:45
Sluttid: 16:00
Engelsktalande guide
Stadskarta över Potsdam

Exkluderat: Berlin Transport ABC Zone dagsbiljett som kan köpas av guiden för 7,60 € per person (om du inte redan har ett).

Turen avslutas i Potsdam vid Sanssouci Palace. Här kan du välja att stanna i Potsdam eller ta tåget hem tillsammans med guiden till Berlin. Tågresan Potsdam - Berlin tar ungefär en timma.

Upphämtningsplats: Utanför Restaurang Weihenstephaner Hackescher, vid tunnelbanestationen Markt S Bahn Station

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis i rummets befintliga sängar och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år bor gratis i rummets befintliga sängar och betalar fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris.

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & Dryck

Hotellet har restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget ungefär 1,6 km från Alexanderplatz och cirka 14 km från flygplatsen Berlin Tegel & ungefär 20 km från flygplatsen Berlin Schönefeld.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter