• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip bland Maltas fantastiska öar

 • Rundresa
 • 7 eller 10 nätter
 • Malta
4 omdömen
från 3.069 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 12 gånger

Öhoppa på Maltas vackra öar och upptäck alla mytomspunna plater med din hyrbil! Du kommer bo på två olika hotell med daglig frukost.

Ta chansen att uppleva Maltas alla hörn och kanter under en roadtrip bland öar och hav. Beundra den klippiga kusten som förvandlas till sandstränder på bara några minuter. Malta är en perfekt plats att bila igenom då det är så pass litet men innehåller en stor variation av upplevelser och vi garanterar dig att vyn aldrig blir tråkig.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Malta
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Calypso Gozo
 • 4 eller 6 nätter på Plaza Hotel Sliema
 • Frukost
 • Hyrbil
Maltas charm

Som England i Medelhavet skulle man kunna säga att Malta är. Denna tidigare engelska koloni har lämnat sina spår och kombinerats med en härlig Medelhavscharm. Att engelska är det officiella språket på ön gör det bekvämt och lätt att ta sig runt överallt. På denna lilla ö finns en blandning av natur, hav, kultur, historia- ja det mesta för att kunna välja själv vad som faktiskt är viktigt på semestern. Från pittoreska städer såsom “den tysta staden” Mdina till den idylliska blå lagunen på ön Gozo. Sammanfattningsvis kan man verkligen säga att omväxling förnöjer- och det gör den på Malta. Som England i Medelhavet.

Resplan

Dag 1 - 5: Välkommen till den förtrollade ön Malta (dag 1-4 vid 7 nätter)

Väl vid ankomst hämtas hyrbilen som ni sedan tar hela vägen upp till den lilla ön Gozo, en resa på ca 1 timme och 45 min. På vägen kan ni njuta av den fina naturen och få en försmak på vistelsen. På det strandnära hotellet Calypso spenderar ni antingen de första 3 eller 4 nätterna (beroende på... Läs mer

Hotel Calypso Gozo

Dag 6 - 11: Vidare söderut (dag 5-8 vid 7 nätter)

Resan bär vidare mot öns mitt och närmare bestämt Sliema. Beläget alldeles intill den populära orten St Julians och mittemot huvudstaden Valetta, är Sliema en perfekt mittpunkt för vidare utforskande av ön. Här bor ni i 4 eller 6 nätter (beroende på resans totala längd) precis på strandpromena... Läs mer

Plaza Regency Hotels

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Peugeot 208, Daihatsu Sirion eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen ca 10 kr per person och natt på Malta, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

734 kr - 884 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: får 25% rabatt per natt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet ligger på ön Gozo ca30 km från Maltas flygplats.

Hotellet är beläget i den vackra staden Sliema, på Maltas östkust, endast 10 kilometer ifrån stadens flygplats och en kort promenad till havet och de närmaste stränderna. Du når stadens centrum till fots på cirka 7 minuter.

Adress Plaza Regency Hotel
251 Tower Road
SLM 1600 Sliema
Malta

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter