Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Madrid & utflykt till Toledo och Segovia

 • Cityresor
 • 3 eller 4 nätter
 • Spanien
från 3.609 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Metropolen Madrid: 3 eller 4 nätter på Hotel Mayerling inkl. frukost, dagsutflykt till Toledo och Segovia, transfer t/r, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Madrid är en fantastisk stad året runt och med ett centralt hotell behöver du bara ta ett steg ut på gatan för att dras med i metropolens sprudlande atmosfär! Fortsätt beundra Spaniens skönhet under den inkluderade dagsutflykten till UNESCO-städerna Toledo och Segovia strax utanför Madrid. Mer genuint spansk kan en stadsresa inte bli!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Madrid
 • Transfer t/r
 • 3 eller 4 i dubbelrum på Hotel Mayerling
 • Frukost
 • Dagsutflykt till världsarvsstäderna Toledo och Segovia (dag 2)
Palats, museer, god mat & milt klimat i Madrid

I Spaniens pulserande hjärta Madrid kan du uppleva allt! Shoppa loss på livliga Gran Vía, besöka det pampiga kungliga palatset som är en av världens största, beundra den imponerande barockkyrkan San Francisco El Grande eller njut av konst i världsklass på ett eller fler av stadens enastående konstmuseer i "Triangulo del Arte" (konsttriangeln). Glöm för all del inte att njuta av stadspulsen och att smaka på lokala specialiteter som cocido, tortilla, sangria och självklart läckra tapas!

Hotel Mayerling Madrid

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
exterior

Du övernattar på supercentrala Hotel Mayerling, mitt i Madrids historiska centrum och endast 450 meter från det centrala torget Plaza Mayor. På 2 minuters gångavstånd hittar du närmaste tunnelbanestation och i närheten finns även många tapasbarer, restauranger och affärer. Hotellet har gratis Wifi och en solterass.

 • +2
Läs mer
room 2

Standard dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum på hotellet har luftkonditionering, eget badrum samt platt-TV.

Dagsutflykt till världsarvsstäderna Toledo & Segovia

Under din vistelse får du även uppleva mycket mer av det vackra Spanien, här väntar nämligen en kulturell dagsutflykt till Toledo och Segovia! Staden Toledo med anor från bronsåldern utnämndes till UNESCO-världsarv år 1986 för sitt rika kulturarv, betydande monument och historisk samlevnad av kristna, muslimer och judar. Därför är staden även känd som "de tre kulturernas stad". Sannerligen en kulturkista du inte vill missa! Lika imponerande är staden Segovia vars historiska stadskärna och romerska akvedukt också är UNESCO-listade världsarv sedan år 1985. Låt dig hänföras av denna mytomspunna och sagolika stad!

 • Turen äger rum dag 2 och börjar med att du hämtas upp av din busstransfer vid Plaza Las Ventas i centrum kl. 7:45 av Madrid för att sedan köra mot dagens första stopp: Toledo! (ca 73 km)
 • Hela staden klassificeras som världsarv och tillsammans med guiden besöker ni Toledos katedral, utsiktspunkten Mirador del Valle, San Juan de los Reyes-klostret och den ikoniska San Martin-bron
 • Ge dig även ut på upptäcktsfärd på egen hand längs stadens slingrande gator, pittoreska torg och blomstrande trädgårdar och bara njut du av den vackra arkitekturen som leder dig genom tidsepoker över tusen år bakåt i tiden
 • Dags att köra mot nästa historiska stad: Segovia! (ca 153 km)
 • Beundra den imponerande UNESCO-listade akvedukten, det kända och utpräglade slottet Alcázar som sägs ha varit inspirationskällan för Disneys Törnrosa-slott, samt stadens gotiska katedral som stoltserar vid torget i gamla stan
 • Efter en vacker utflykt åker du tillbaka till Madrid med busstransfern (ca 93 km)
 • Turen börjar kring kl. 7:45 och varar i ungefär 10 timmar inklusive restid
 • I utflykten ingår lokal guide, busstransfer t/r från centrala Madrid samt inträde till Alcázar i Segovia (andra inträdesavgifter samt mat/dryck är på egen bekostnad)
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Madrid, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn under 2 år i spjälsäng

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har ett rullstolsanpassat rum.TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter