Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Sista chansen: Flod och stad i Belgrad

 • Cityresor
 • Belgrad
från 4.659 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

3 eller 4 nätter på IN Hotel Beograd**** med frukost, flodkryssning, guidad stadstur i Zemun och Gardoš-tornet, privat transfer samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Den serbiska huvudstaden blir en allt populärare resmål och det är lätt att förstå varför. Belgrad är en intressant och kulturell stad med historiska monument, mysiga marknader och en livlig charm. Förutom sköna dagar i den serbiska huvudstaden ingår hela två utflykter - en guidad flodkryssning och en stadstur. Dags att lära känna bedårande Belgrad!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Sturup eller Landvetter till Belgrad
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter på IN Hotel Beograd****
 • Frukost
 • Guidad flodkryssning i Belgrad - dag 2
 • Stadstur i Zemun med inträde till Gardoš-tornet (gäller mitten av mars-sista oktober) - dag 3

IN Hotel Belgrade****

 • Hotel
 • Belgrad, Serbien
terrace

Du bor på ett 4-stjärnigt elegant hotell i hjärtat av Belgrad, en utmärkt utgångspunkt för att uppleva alla stadens spännande flaggskepp. Hotellet är utrustat med ett stort gym, restaurang med lokala rätter samt en mysig bar. Från hotellet har du gångavstånd till den vackra floden Danube samtidigt som stadskärnan ligger 5-10 minuter med lokaltrafik från boendet.

 • +-2
Läs mer
double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De moderna rummen har gratis Wi-Fi, allergivänliga sängkläder och kuddar samt en rad andra bekvämligheter som TV, skrivbord och privat badrum.

Flod & stad i Belgrad

Den guidade flodkryssningen tar dig genom de majestätiska floderna Sava och Donau i en trevlig atmosfär - perfekt för att upptäcka Belgrads sevärdheter från vattenytan. Turen tar ca en timme och 45 min, och avgår på eftermiddagen på resans andra dag.

Stadsturen sker på resans tredje dag och ta ca tre timmar. Rundturen sker med guide som tar dig genom stadsdelen Zemun, som är känt för sina charmiga kvarter och mysiga kullerstensgator. Inträde till Gardoš-tornet ingår dessutom (gäller mitten av mars-sista oktober).

All information skickas till dig efter genomförd bokning.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Serbien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 18:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Minst 2 personer och max 2 personer per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Minst 2 personer för detta erbjudande

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Hotellet har ett stort wellnessområde som inkluderar jacuzzi, bastu, massagebehandlingar och mer

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget precis vid motorvägen, 5 minuter promenad från gigantiska sporthallen "Arena Sports Hall" samt cirka 10 minuter pendling till stadskärnan med lokaltrafik.

IN Hotel Belgrade
Blvd Arsenija Carnojevica 56
Novi Beograd, 11000 Belgrade
Serbien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter