Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Chopinkonsert i Krakow

 • Cityresor
 • Kraków
från 2.569 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

En resa i musikens tecken: 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Maly inkl. frukost, pianokonsert med Chopin-musik, transfer t/r samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn

Polens mest kända och i många anseenden, den vackraste staden, bjuder på en rik historia och spännande berättelser. I Krakow kan du uppleva historien på nära håll i stadens kärna och omgivningar. Bekanta dig med Krakows imponerande sevärdheter eller strosa runt i den judiska stadsdelen Kazimierz. Roligheterna slutar inte här! Under vistelsen ska du även få njuta av en pianokonsert i sann Chopin-anda.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Skavsta eller Arlanda till Krakow
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Maly
 • Frukost
 • Klassisk Chopinkonsert på piano
Fascinerande Krakow!

Krakow byggdes definitivt inte på en dag. Här möter olika epokers arkitekturer varandra i Polens näst största stad som genom historien varit mötesplatsen för många olika kulturer. Krakow har ett imponerande utbud av konst och arkitektur: 6000 historiska byggnader och monument och över 2.3 miljoner konstverk. Krakows gamla stad har också listats som ett världsarv av UNESCO 1978. Missa in heller den magnifika Wawel Hill och kungliga slottet på River Veiksel. Med den inkluderade piano-konserten får du verkligen en maximal, kulturell upplevelse. Boka din resa till imponerande Krakow idag!

Aparthotel Maly

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly är genomgående fräscht och är bekvämt beläget endast 300 meter från tågstationen Krakow Glowny som tar dig runtom till stadens alla hörn. Hotellet är dessutom utrustat med trevliga sociala utrymmen med sittgrupper samtidigt som frukost serveras på en restaurang 120 meter från hotellet.

Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med bekväma sängar (dubbelsäng eller enkelsängar), TV, skrivbord, vattenkokare, såväl som ett privat badrum med dusch, badartiklar samt hårtork.

Klassisk Chopinkonsert på piano!

Njut av exceptionell musik i en unik miljö. Här får du möjligheten att lyssna till den ikoniska tonsättaren Frederic Chopins musik på piano. Under konserten spelar talangfulla och prisade unga pianister några av Chopins mest kända verk. Kombinationen av den speciella atmosfären med häpnadsväckande musik lämnar dig med en oförglömlig upplevelse. Konserten inkluderar också ett glas vin och varar i ca 1 timme och 30 minuter.

Vänligen observera att du måste ha med dig en utskriven voucher till konserten samt att du inte kan välja dag och tid för konserten själv. Mer information får du efter bokning.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-4 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-4 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wifi

Husdjur

Husdjur är tillåtna, vänligen kontakta TravelBirds kundtjänst

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har ej hiss

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 300 meter från tågstationen Krakow Glowny, 750 meter från Main Market Square med många restauranger samt caféer samt 400 meter från grönskande Planty Park.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter