Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Romantiska solnedgångar i Montmartre

 • Cityresor
 • Paris
från 3.489 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på Hotel Joséphine Montmartre Paris**** med frukost, cocktails, kryssning på Seine samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Paris finaste kvarter, kulturupptäckter och mycket mer väntar! Ta med din favoritperson och bo i konstnärliga Montmartre. Gör som lokalbefolkningen - ladda upp med en flaska rosévin och slå er ner på högsta trappsteget av Sacré Coeur och se solnedgången i alla nyanser av rosa, orange och blå. Promenera i musikaliska gränder, besök historiska platser och promenera tillsammans i vackra stadsparker. Förutom oförglömliga dagar i världens mest romantiska stad ingår en Seinekryssning. Bättre än så här kan det väl knappast bli i den franska huvudstaden?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Joséphine Montmartre Paris****
 • Frukost varje dag
 • Seinekryssning
 • Gratis cocktail på hotellet kl. 18:00 varje dag
Montmartre: Paris själ

Stadsdelen Montmartre ligger i 18:e arrondissementet i norra delarna av Paris. Här väntar fenomenal utsikt, pittoreska gator och en skön atomsfär. Montmartre-kullen erbjuder en fantastisk utsikt över Paris, 130 meter över havet! I början av 1900-talet blev Montmartre en favoritplats för alla konstnärer för att söka inspiration. Vandra runt i kända konstnärers fotspår i Paris själ, Montmartre. Vad sägs som Picasso, Monet eller van Gogh?

Hotel Joséphine

 • Hotell
 • Paris, Frankrike
Hotel

Hotel Josephine är byggt i en modern cabaret-stil. Inspirationen kommer från den legendariska Josephine Baker som tillbringade sina sista dagar i livliga Montmartre. Lobbyn är inredd som ett vardagsrum med pråliga tapeter och komplett med öppen spis och bibliotek. Frukost serveras i den mysiga bistron, och sedan är det bara att gå ut och se Moulin Rouge, Sacre-Coeur och Place de la Madeleine, alla precis i närheten.

 • +3
Läs mer
Room

Standard dubbelrum

De unika rummen är utrustade med en bekväm dubbelsäng, kaffebryggare, platt-TV med internationella kanaler, telefon, värdeskåp och eget badrum med dusch eller bad. De färgglada rummen är inredda med svartvita foton av cabaretdansare från 30-talet.

Mysiga tips för två

För dig och din favoritperson:

 • Stadens många vackra bistron erbjuder varma, mörka och romantiska atmosfärer med stearinupplysta rum i kärlekens färger.
 • Stadens vackraste promenad finns om ni promenerar från Pont Nuef längs Seine. Här möter du ett antal gatumålare, som står redo att föreviga sig i omgivningarna. Fortsätt mot kullerstensgator till Tuilerierna och genom den vackra parken på Paris största och vackraste plats, Place de la Concorde.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Paris från vattenytan

En perfekt dag i den franska huvudstaden innebär en kanalkryssning på Seine. Lägg märke till den unika atmosfären, samtidigt som ni beundrar några av stadens mest kända monument sakta glida förbi. Hotellet ordnar med värdebevis och mer information ges vid ankomst.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt: 2,48 € per person per natt
 • Transport t/r mellan flygplats och hotell
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi finns på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Josephine är beläget i en av Paris vackraste och mest romantiska stadsdelar - Montmartre.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter