Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Guidad Anne Frank-tur i Amsterdam

 • Cityresor
 • Amsterdam
från 2.669 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Amsterdams historia: 2, 3, eller 4 nätter på Urban Lodge**** med frukost, guidad Anne Frank-tur och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Den nederländska huvudstaden har en historia att berätta - Anne Frank och andra världskriget i Amsterdam väntar. Här kommer du tas genom de pittoreska gatorna i staden och ta del av en historia som berör. Dags att historieutforska Amsterdam!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Amsterdam
 • 2, 3 eller 4 nätter på Urban Lodge Hotel****
 • Frukost
 • Guidad vandringstur dag 2 - Anne Frank & de judiska kvarteren
Amsterdam

Amsterdam, hjärtat av Nederländerna, med sina vackra kanaler, historiska byggnader och otaliga cyklar är onekligen en turistmagnet. Förutom att låta stadens historia berätta sitt är några tips att besöka: Anne Frank-huset, Albert Cuyp-marknaden, stadsdelen Jordaan & De 9 Straatjes.

Urban Lodge Hotel Amsterdam

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederländerna
Hotel

Det 4-stjärniga hotellet öppnades i januari 2016 och erbjuder Amsterdam-besökare ett bekvämt boende i nederländsk stadsstil. Temat för hotellet är inriktat på trä och natur samt är inrett i dämpade färger, vilket ger hela hotellet en mysig atmosfär. Bara 5 km från Amsterdams centrum och 750 meter till stationen Sloterdijk, vilket är idealisk för dina resor till stadens centrum. Njut av den vackra designen, den eleganta eldstaden och den lugna miljön.

 • +8
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är 22 m² stora och är utrustat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, skrivbord, värdeskåp (mot avgift), platt-tv och ett privat badrum med dusch och toalett.

Guidad vandringtur

Den guidade turen tar ca två timmar och sker på resans andra dag. Här kommer du få inblick i Anne Franks liv och följa hennes fotspår genom Amsterdam & andra världskriget. Den guidade turen startar 14:00 vid Judiska museets entré och är på engelska.

Sugen på mer historia om Anne Frank? Efter turen kan du besöka Anne Frank-huset, då turen avslutas där. Dock ingår inte inträde till huset, men mer information finns nedan.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Tips! Besök Anne Frank-huset

Passa på att besöka Anne Frank-huset när du är i Amsterdam. Du kan köpa biljetter antingen online i upp till två månader förväg och mellan 9:00-15:30 är museet endast öppet för besökare med online-biljetter för en viss tidslucka (som man valt i samband med online-bokning). Det går även att köpa biljetter på plats från kl. 15:30 fram till stängning vid museets entré. Inträde kostar € 9 per person (vuxen).

Öppettider:
April - Oktober
9:00-19:00 (21:00 lördagar) varje dag

November - Mars
9:00-22:00 varje dag

Observera att vissa högtider och röda dagar kan påverka öppettiderna.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt 5 % av rumspriset per person per vistelse (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn (upp till 3 år) per dubbelrum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 3 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & Dryck

Hotellet har restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter