Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Möt hösten i Europas Rio: Lissabon

Cityresor nätter Lissabon

pris per person från 5.829 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

3 nätter i hjärtat av Lissabon med frukost, utflykt till Kristusstatyn & Arrábida med vinprovning, shuttle transfer t/r samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Frisk havsbris, magnifika höjder och kulinariskt i västvärldens äldsta stad, Lissabon! Förutom sköna dagar i Portugals huvudstad ingår en utflykt till Kristusstatyn och Arrábida med vinprovning. Unik historia, enastående landskap samt charmig kultur. Upptäck Europas Rio de Janeiro - Lissabon!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Lissabon
 • Shuttle transfer t/r mellan flygplatsen och centrala Lissabon
 • 3 nätter på Travel Park Hotel
 • Frukost
 • Utflykt till Kristusstatyn & Arrábida med vinprovning - dag 2
Lissabon

Spårvagnar, hissar och bergbanor är det originella sättet att ta sig runt i centrala Lissabon, och dessutom är det charmigt sätt att uppleva Portugals huvudstad på. För i denna ljuvliga stad är det höga höjder som gäller. Lissabon har även en gastronomi att längta efter, ett spännande storstadsliv samt en frisk havsbris längs stränderna. Njut av det ljuvliga livet i Lissabon!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hotel Travel Park Lisbon

(428 recensioner)
Hotel Lissabon, Portugal
lobby

Hotellet är beläget i östra Lissabon, bara 100 meter från Anjos tunnelbanestation och en kvarts promenad från livliga Praça Dom Pedro IV. Här bor du bekvämt med tillgång till stor solterrass, frukostmatsal, bar och gratis Wi-Fi.

 • +4
Läs mer
bathroom

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Dubbelrummet är inrett med möbler i trä, TV och eget badrum med dusch, toalett, luftkonditionering och hårtork. Det går även att boka enkelrum.

Kristusstatyn & Arrábida med vinprovning

Dag 2 är det dags för heldagsutflykten till Kristusstatyn & Arrábida med vinprovning.

Höga höjder med utsikt du bara trodde du kunde drömma om. Kristusstatyn uppfördes efter andra världskriget som ett tack till gud för Portugals frihet.

Efter Kristusstatyn bär det vidare till Azeitã, där du får smaka på lokalproducerade ostar och lära dig om vintillverkning, givetvis med vinprovning. Innan hemfärd väntar världsarvet, Arrabida Natural Park, där du kan bada på vackra stränder och äta lunch (självkostnadspris).

 • Heldagsutflykt (ca 08-17:00) med engelsktalande guide.
 • Transport ingår, hämtning och lämning på hotellet.
 • Makalös utsikt, historia och monument!
 • Vinprovning, naturpark & världsarv i Arrábida.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca €1 per person och natt som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Enkelrum: Max 1 person
Dubbelrum: Max 3 personer

Ensamresande

Ensamresenärer bokar enkelrum

Barnrabatt

Gäller med 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för tillgänglighet

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Du hittar ditt hotell 100 meter från tunnelbanestationen Anjos, i östra delen av Lissabon. Härifrån är det smidigt att ta sig runt staden med kollektivtrafik.