Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Upphör snart: guidad tur i Edinburgh

 • Cityresor
 • Edinburgh
från 3.839 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på Haymarket Hub Hotel med frukost, inträde till Edinburgh slott, Holyroodhouse Palace och Royal Yacht Britannia, sightseeing-buss samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Välkommen till Skottlands stolthet, Edinburgh! Här väntar världsarv, medeltida stenbyggnader och spännande historia. Edinburghs slott blickar majestätiskt ut över staden och visst lockar det med ett besök? Perfekt, då detta erbjudande inkluderar inträde till slottet. Inte nog med det, inträde till Holyroodhouse Palace och Royal Yacht Britannia ingår också. Upptäcktsfärden tar inte slut här, då även en sightseeing-buss tar dig den skotska stadens mest kända sevärdheter. Upptäck i enastående Edinburgh!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Edinburgh
 • 2, 3 eller 4 nätter på Haymarket Hub Hotel
 • Frukost
 • Inträde till Edinburgh slott (köföreträde), Holyroodhouse Palace och Royal Yacht Britannia
 • Sightseeing-buss i Edinburgh (giltig i 48 timmar)
Enastående Edinburgh

Historiska slott, rustika pubar, smala gator och torg i gregoriansk stil. Det är lätt att charmas av enastående Edinburgh. Passa på att maximera din weekend här och utforska alla kända sevärdheter - perfekt att hoppa på bussen i sin egen takt och lära känna charmiga Edinburgh. National Gallery, John Knox House, Nelson Monument eller Canongate Kirk...

Haymarket Hub Hotel Edinburgh

 • Hotell
 • Edinburgh, Storbritannien
Lobby - Haymarket Hub Hotel

Hotellet är charmigt beläget ungefär 15 minuter promenad från Edinburghs historiska slott med en reception som är öppen dygnet runt. Boendet är genomgående fräscht med stilren inredning, gratis Wi-Fi och ett perfekt läge att utforska staden ifrån. Från Haymarket station, som ligger intill hotellet, finns det bra kollektivförbindelser till Edinburghs centrum.

 • +4
Läs mer
Kamer - Haymarket Hub Hotel

Dubbelrum

Alla rum är ljust inredda samt utrustade med TV, bekväma sängar och ett privat badrum med dusch och toalett.

På upptäckt i Edinburgh

Inträde till Edinburgh slott med köföreträde, Holyroodhouse Palace, den skotska kungaborgen i Edinburgh, och Royal Yacht Britannia ingår. Perfekt för dig som inte vill missa spännande och kända sevärdheter i staden!

Utöver dessa kända turistattraktioner har du all frihet att upptäcka mer med den inkluderade sightseeing-bussen, där du kan välja att se kända monument och mycket annat i din egna takt under din vistelse. Det finns tre olika turer att välja mellan och varje busstur tar ca 1-1,5 timme. Du kan välja mellan att lyssna live eller via ljudinspelning medan du reser genom den historiska staden.

Praktisk info: Skriv ut din voucher som gäller för de inträden som ingår i erbjudandet samt för sightseeing-bussen, och ta med dig för att kunna visa upp på plats.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Skottland, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Wi-Fi mot avgift (5 € per dygn)

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost varje morgon och är utrustat med en snackbar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Haymarket Hub Hotel ligger 15 minuter från Edinburghs centrum och flygplatsen ligger mindre än 20 km bort. Det går att ta spårvagnen mot York Place och gå av vid Haymarket eller ta bussen till Haymarket station för att komma till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter