Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Jylland - riviera nära hem

 • Rundresa
 • Danmark
från 4.749 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck danska pärlan Jylland! 7 nätters rundresa med boende på 4 olika 4-stjärniga hotell med frukost i Fredrikshamn, Ringköbing, Fredericia och Silkeborg.

Vad har Fredrikshamn, Ringköbing, Fredericia och Silkeborg gemensamt? Jo, en magnifika rundresa hit väntar på dig! Perfekt för dig som vill resa nära hem och utforska vårt fantastiska grannland Danmark. Rundresan tar dig från norra till södra Jylland med utvalda guldkorn. Packa bilen, ett gott humör och ta med din favoritperson - dags att köra västerut!

Erbjudandet inkluderar
 • 7 nätters rundresa:
 • 1 natt på Hotel Jutlandia**** i Frederikshamn
 • 2 nätter på Hotel Fjordgården**** i Ringköbing
 • 2 nätter på Hotel Trinity**** i Fredericia
 • 2 nätter på Radisson Blu, Papirfabrikken**** i Silkeborg
 • Daglig frukost
Danmarks pärla Jylland

Den dansk-tyska halvön Jylland charmar med saltstänkta vidsträckta stränder, dramatiska kustlinjer och mysiga byar. Det är dessutom spännande och bekvämt att bila med egen bil och vad är väl bättre än att utforska Danmark tillsammans? Rundresan början i norra delarna av Jylland och avslutas i hjärtat av Jylland. Blanda strandliv med stadsmys och upptäck dynamiskt landskap. Unna dig en semester i den danska pärlan Jylland!

Resplan

Natt 1: Välkommen till Danmark & Fredrikshamn

Dags för avresa och ta sikte mot Fredrikshamn. Varför inte ta färjan över från Göteborg? Den danska hamnstaden i norra Jylland kommer bli resans första stopp. Åk till Skagen och strosa längs fiskebodar, utforska Danmarks vackraste stränder med vit sand, njut av ett pulserande stadsliv och besö... Läs mer

Hotel Jutlandia

Natt 2 & 3: Naturprakt & köpstaden Ringköbing

Idag väntar köpstaden Ringköbing för övernattning i två nätter. Passa på att stanna till vid Ålborg på vägen, varför inte äta lunch där? Väl framme i Ringköbing rekommenderas ett besök till gamla torget, att promenera till stranden och njuta av naturen. Sugen på en utflykt? Kör till Hvide Sand... Läs mer

Hotel Fjordgården

Natt 4 & 5: Historiecharm i Fredericia

Den femte dagen styrs kosan mot Jyllands sydöstra kust och industri- och hamnstad Fredericia. Här väntar två nätter med spännande historiecharm. Besök det gamla fortet i Fredericia och promenera på en gammal krigsmark, eller ta bron över till charmiga Middelfart och promenera längs vattnet. Lä... Läs mer

Trinity Hotel****

Natt 6 & 7: Berg, sjöliv & Silkeborg

Äntligen dags för två nätter i staden Silkebord. Här finns medeltida charm att ta del av, fantastisk natur med berg och sjöliv samt intressanta museer. Passa på att aktivera dig och njut av en magisk vandringstur på Himmelbjerget, eller paddla kajak tillsammans? Det finns även flera spännande ... Läs mer

Radisson Blu Hotel i Papirfabrikken
Till och från Danmark

Smidigaste sättet att ta sig till Frederikshavn är att ta färjan från Göteborg. Turen mellan Göteborg-Frederikshavn tar ca 3,5 timmar. Det finns ett antal olika avgångar att välja mellan varje dag (med reservation för ändringar samt eventuella högtider). Bor du i södra Sverige och Skåne kan ett alternativ vara att ta Öresundsbron till Danmark eller färja via Helsingör.

På tillbakavägen kan du välja mellan att köra tillbaka till Fredrikshamn och ta samma färja tillbaka eller antingen ta bron över från Köpenhamn alternativt färja via Helsingör.

Observera att transport inte ingår i erbjudandet.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Ja, gratis eller mot avgift beroende på hotell

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter