Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Irland med utflykt till fantastiska vyer

 • Cityresor
 • Dublin
4 omdömen
från 2.709 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev alla Irlands härligheter under 2, 3 eller 4 nätter på Clayton Hotel Leopardstown inkl. frukost, utflykt till Cliffs of Moher samt flyg.

Under några härliga dagar i Irlands fantastiska huvudstad får du tillfälle att se och uppleva allt du någonsin velat av denna gröna ö. Med den inkluderade heldagsutflykten till populära Cliffs of Moher får du också möjligheten att njuta av Irlands många smultronställen längs vägen. Dramatiska klippor, genuina byar, traditionell musik och irländsk kultur i mängder är bara några av alla gulkorn denna resa erbjuder!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Dublin
 • 2, 3 eller 4 nätter på Clayton Hotel Leopardstown
 • Frukost
 • Heldagsutflykt till Cliffs of Moher (dag 2)

Hotel Clayton Leopardstown

 • Hotel
 • Dublin, Irland
Hotel @ Clayton Hotel Leopardstown

Hotellet ligger ca 30 min söderut från Dublins centrum med spårvagn. Hållplatsen LUAS ligger i närheten. Hotellets restaurang lockar många lokala gäster som kommer för att njuta av irländska och internationella rätter till lunch och middag. På kvällen kan du ta plats i hotellbarens stora fåtöljer och smutta på en söt likör, en fräsch cocktail eller något fylligt irländskt öl.

 • +-4
Läs mer
Room @ Clayton Hotel Leopardstown

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum utrustat med sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Inkluderad utflykt till Cliffs of Moher

- Busstur med lokal guide
- Avgår från centrala Dublin, nära Parnell-torget
- Turens tid är ca 14 timmar: avgång 7.00 och tillbaka till Dublin 21.30

Åk från Irlands öst- till västkust på en dag. Denna unika tur tar dig till Athlones slott, Galway, Wild Atlantic Way, Burren, Cliffs of Moher, Lahinch, Kilmacduagh kloster, den irländska landsbygden och mycket mer. Alla inträden är inkluderade i turen.

Efter avresa från Dublin stannar ni vid staden Athlone i 30 minuter. Här har du möjlighet att knäppa några kort på slottet, sträcka på benen och kanske ta en kaffe eller äta lite frukost. Turen åker sedan vidare till Galway där ni stannar i 1 timme. Möjligheten finns att följa med guiden som tar med er på en liten utforskande tur genom staden, men du kan också utforska på egen hand.

Därefter fortsätter resan längs hela Wild Atlantic Way där ni passerar historiska landmärken såsom slottet Dunguaire och åker igenom byarna Kinvara, Ballyvaughan and Kilfenore. Nästa stopp är i Burren på 30 minuter. Här kan du njuta av de fantastiska vyerna mot Aranöarna och Galwaybukten. Här finner du också medelhavs-, arktiska - och alpina plantor som växer bredvid varandra.

Resan bär nu av mot turens huvudattraktion, Cliffs of Moher. Här har du 1,5 timme till att utforska och promenera längs de 214 meter höga klipporna. Glöm för all del inte att fota eller att göra “the Ledge experience” inne i besökscentret. Inträde är inkluderat.

Turen åker sedan vidare och har två unika stop kvar. På vägen syns fantastiska vyer, Norman Tower-hus, sjöar, hästar och andra djur. Här får ni möjligheten att se hur jordbruk fungerar på västra Irland. Turen stannar sedan vid Kilmacduagh Monastery i 30 minuter som har några av landets finaste samling av monastiska byggnader.

Dagens och turens sista stopp blir 30 minuter i Loughrea. Ta bilder, en toapaus och förbered dig sedan på redan tillbaka till Dublin, där du kan smälta alla dagens intryck!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Från flygplatsen kan du ta taxi eller buss till hotellet som ligger ca 22 km bort.
Läs mer om buss på: http://www.aircoach.ie/

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter