Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Semesterhus i Skagen för hela familjen

 • Bilsemester
 • Skagen
från 2.289 kr
 • frånpris per paket
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta med familjen till Skagen i sommar. Bo 3, 5, 7 eller 10 nätter i ett eget semesterhus för 5 eller 7 personer på Hotel og Feriecenter Skagen Strand**** bara, 800 meter från stranden. Priset är per hus!

Se fram emot en semester i sann dansk idyll. Skagen är känt för sin fantastiska natur, charmiga stadskärna, den mysiga hamnen och de bästa färska skaldjuren som finns! Packa strandväskan och ta med dig hela familjen till de danska sanddynernas paradis - se fram emot en solsemester i Skagen!

Erbjudandet inkluderar
 • 3, 5, 7 eller 10 nätter i eget semesterhus för 5 eller 7 personer på Hotel og Feriecenter Skagen Strand****
 • Slutstädning
 • Tillgång till badland
 • Lekplatser
 • Tillgång till gym
 • Miljötillägg
 • Parkering
Tillval
 • Hyr sängkläder
 • Ta med hund
Familjesemester i Skagen

Välkommen till toppen av Danmark, där Skagerack och Kattegatt möts och den mjölvita strandspetsen slukas av av de blå vågorna. Skagen passar perfekt för dig som drömmer om kilometerlånga stränder, salta bad och billig öl, utan att resa för långt bort. Det tar bara 3,5 timmar med färjan från Göteborg till Fredrikshamn och därifrån är det snabbt och smidigt att resa med både tåg och bil till Skagen.

Se fram emot ett par dagar i en pittoresk liten stad med en mysig hamn, flera krogar, lekparker, stränder - och om sommarvädret skulle svika så kan ni njuta i badlandet på 4-stjärniga Hotel og Feriecenter Skagen Strand. Följ med på en guidas tur på Skagens bryggeri eller besök de berömda Skagenmålarnas hem och museum - i Skagen finns sommarnöjen för hela familjen!

Hotel og feriecenter Skagen Strand

 • Hotel
 • Skagen, Danmark
Hotel og Feriecenter Skagen Strand

Hotel og feriecenter Skagen Strand har vitkalkade 142 semesterhus som inspirerats av Skagens kända arkitektur. På området finns en livsmedelsbutik med det nödvändigaste där du även kan beställa frukost, ett badland med vattenrutschkanor, vattenkanoner, jacuzzi, ångbastu, gym m.m. Du kan även spela minigolf, tennis, fotboll och leka i klätterställningar. Semesteranläggningen ligger 800 meter från Skagen strand och 12 km från Skagens centrum. Tåget stannar 100 meter från hotellet. Det finns gott om natursköna vandringar och promenadstråk i området och på semesteranläggningen kan du låna karta.

 • +3
Läs mer
Accommodation 7p. outside

Stuga för 5 personer

5 vuxna per villa

Huset har plats för max 5 personer, är 72 m2 stort och inrett i ljusa färger. Huset har en möblerad terrass i söderläge, utrustat kök och privat badrum.
Det är 1 sovrum med dubbelsäng samt loft med 3 sängplatser.

Accommodation 7p.

Stuga för 7 personer

7 vuxna per villa

Huset har plats för max 7 personer, är 72 m2 stort och inrett i ljusa färger. Huset har en möblerad terrass i söderläge, utrustat kök och privat badrum.
Det finns 1 dubbelsäng i vardagsrummet, loft med 2 sängplatser samt ett sovrum med dubbelsäng och 1 ihopvikbar extrasäng.

Faciliteterna på Hotel og Feriecenter Skagen Strand

På semesteranläggningen väntar lekplatser, studsmattor och ett leksaksskepp till barnens stora nöje. Du kan även spela minigolf och utnyttja tennisbanorna (bollar och rakett kan hyras på plats). Det finns en liten livsmedelsbutik där du även kan beställa frukost och dessutom ett badland på 500 m2 med vattenrutschbanor, vattenkanoner, jacuzzi, ångbastu gym m.m.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Sängkläder samt liten och stor handduk: 98 DKK per person (betalas på plats)
 • Lördagstillägg på 475 DKK (vid 3 eller 5 nätter)
 • Energikostnader som avstäms i slutet på vistelsen (2.50 DKK per kwh.)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Hotel og feriecenter Skagen Strand. Du ingår i ett avtal med Hotel og feriecenter Skagen Strand. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 16:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:30

Pris

Per semesterhus

Kapacitet

Semesterhus 1: Minst 1 och max 5 personer
Semesterhus 2: Minst 1 och max 7 personer

Lördagstillägg

OBS: Vid 3 eller 5 nätter spenderar du en lördag i huset och då tillkommer ett lördagstillägg på 475 DKK som betalas direkt på Hotel og Feriecenter Skagen Strand

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering samt möjlighet att ladda e-bil

Husdjur

Ta med en hund för på 325 DKK per vistelse

Rullstolsanpassning

En del hus är rullstolsanpassade, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Mat & dryck

Livsmedelsbutik med det allra nödvändigaste

Wellness

Badland med inomhuspool, jacuzzi, ångbastu, gym etc.

Plats

Hotel og Feriecenter Skagen Strand ligger 800 meter från stranden, ca 12 km från Skagens centrum, och ca 29 km från Fredrikshamn dit du kommer med färjan från Göteborg.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter