Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Somriga Paris & trädgården i Versaille

 • Cityresor
 • Paris
från 2.119 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev sommaren i Paris kombinerat med Versailles slotts fantastiska trädgård: Bo 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel inkl. frukost, kryssning på Seine, utflykt till Versailles trädgård samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

I detta erbjudande får du inte bara en inkluderad utflykt, utan två. Några härliga dagar i romantiska Paris blir komplett med en flodkryssning på Seine och en utflykt till Versailles fantastiska trädgård. Följ med på en resa med intressant historia, somriga stadskvällar och fransk atmosfär. Det kan helt enkelt inte bli bättre!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Alpha Paris-Tour Eiffel
 • Frukost
 • Guidad utflykt till Versailles trädgård (dag 2)
 • Kryssning på Seine (valfri dag)

Hotel Alpha Paris Tour Eiffel

 • Hotell
 • Boulogne-Billancourt, Frankrike
Property

Du bor på ett designhotell i det chica området Boulogne-Billancourt, beläget 500 meter från tunnelbanestationen Marcel Sembat. Inredningen är inspirerad av Eiffeltornet och hotellet har även en liten uteplats. Varje morgon serveras en fransk frukost i matsalen.

 • +1
Läs mer

Dubbelrum

Rummen är modernt inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Samtliga rum är ljudisolerade och utrustade med tv, värdeskåp (mot avgift), badrum med dusch eller badkar och hårtork.

Vila benen på en kryssning

I erbjudandet ingår även en härlig kryssning på Seine. På hotellet får du ett värdebevis så att ni kan följa med på en flodkryssning längs stadens stolthet. Flera avgångar per dag.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Guidad utflykt till Versailles trädgård

-Tåget avgår kl.09.00 från det 5e arrondissementet i centrala Paris
-Utflykten varar i ca 6 timmar

Upplev Frankrikes mest dramatiska trädgård vid slottet i Versailles. Hit reser du med tåg från Paris och kommer på din utflykt att uppleva området medan expertguiden avslöjar historiska hemligheter. Du kan också i slutet av turen utforska slottet och dess omgivningar på egen hand.

Äventyret börjar när du möter guiden i centrala Paris för att sedan ta tåget till Versailles där en av de mest kända trädgårdarna i Europa finns. Trädgården är ett av slottets mest fantastiska delar och reflekterar tiden det tog att skapa och expandera den under hundratals år.
Promenera runt i trädgården och beundra de välskötta växterna och de aromatiska blommorna som ursprungligen planterades av den kända, franska landskapsarkitekten André Le Nôtre. Upptäck skandalerna, hemligheterna, myterna och legenderna som trädgården har hållit sedan makten gavs åt Louis XIV år 1661. Utforska dolda hörn, sjöar, statyer och mycket mer.

Vänligen observera att entré till Versailles trädgård ingår men ej fontän- och musikshowerna under sommaren.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-35 kr per person och natt i Paris, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person beräknat på 2 personer

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 bebis under 2 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Allmän parkering i närheten för ca 25€ per dag

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukostservering

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Alpha Paris Tour Eiffel ligger i Boulogne-Billancourt, 10 min från Eiffeltornet och 15 minuter från Champs Elysees. Från Charles de Gaulle flygplats tar det ca. 30 min med taxi och ca. 1 timme med kommunala medel. Från Beauvais flygplats tar det ca. 1 timme med taxi och 1 timme och 40 min kommunalt. Från Orly flygplats tar det ca 15 min med taxi och 1 timme med kommunala medel.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter