Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Sista rycket: Loch Ness & Edinburgh

 • Cityresor
 • 2 eller 4 nätter
 • Edinburgh
från 6.569 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Sagolika Skottland! Spendera 2, 3 eller 4 nätter på Haymarket Hub Hotel med frukost, heldagsutflykt till Skottlands höjdpunkter samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Magnifik natur, Skottlands huvudstad och Loch Ness väntar. Denna resa kombinerar enastående Edinburgh med Skottlands höjdpunkter under en spännande heldagsutflykt. Alltid velat se om Loch Ness-odjuret verkligen finns eller beskåda rustika slott och lära dig mer om världsarv i Edinburgh? Då är detta en resa för dig!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Edinburgh
 • 2, 3 eller 4 nätter på Haymarket Hub Hotel
 • Frukost
 • Heldagsutflykt till Skottlands höjdpunkter (läs mer nedan) - Dag 2
Edinburgh & Skottland

Rustik och historisk charm i Edinburgh, fantastiska slott och landskap du inte trodde fanns. Skottland har många höjdpunkter att erbjuda. Upptäck Edinburghs mysiga gator, smala gränder och charmiga kulturliv. Passa på att beskåda några av Skottlands alla majestätiska slott, ta del av det lokala publivet och utforska den magnifika naturen. Välkommen till Edinburgh & Skottland!

Haymarket Hub Hotel Edinburgh

 • Hotel
 • Edinburgh, Storbritannien
Lobby - Haymarket Hub Hotel

Hotellet är charmigt beläget ungefär 15 minuter promenad från Edinburghs historiska slott med en reception som är öppen dygnet runt. Boendet är genomgående fräscht med stilren inredning, gratis Wi-Fi och ett perfekt läge att utforska staden ifrån. Från Haymarket station, som ligger intill hotellet, finns det bra kollektivförbindelser till Edinburghs centrum.

Läs mer
Kamer - Haymarket Hub Hotel

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är ljust inredda samt utrustade med TV, bekväma sängar och ett privat badrum med dusch och toalett.

Utflykt till Skottlands höjdpunkter

Loch Ness, Glencoe, Ben Nevis och mer väntar på denna heldagsutflykt till Skottlands höjdpunkter. Lär känna de lokala invånarna i Klimahog, Highlands-korna, det underbara landskapet Rannoch Moor och Glencoe finns med på turlistan. I Fort William, via Loch Linnhe, kommer du att stanna till för lunch innan du når Ben Nevis, det högsta berget i Storbritannien. Därefter väntar bland annat Loch Ness med dess djupa vatten och mycket mer att se fram emot!

Turen är cirka 12 timmar och tar dig runt i moderna, luftkonditionerade bussar till Skottlands fantastiska sevärdheter. En lokal guide leder utflykten och ger dig möjlighet att lära känna Skottland mer. Avgångstiden är kl. 08:00 från Royal Mile, Edinburgh. Vänligen se till att anlända i god tid före avgång och senast 15 minuter före avgång.

Mer information skickas i samband med slutförd bokning.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Skottland, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost varje morgon och är utrustad med en snackbar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Haymarket Hub Hotel ligger 15 minuter från Edinburghs centrum och flygplatsen ligger mindre än 20 km bort. Det går att ta spårvagnen mot York Place och gå av vid Haymarket eller ta bussen till Haymarket station för att komma till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter