Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Taxi ingår
 • Tåg ingår

Äventyr på räls - från Prag till Berlin

 • Cityresor
 • Tyskland, Tjeckien
7 omdömen
från 3.979 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta del av två av Europas häftigaste städer – Prag & Berlin med tågbiljetter mellan städerna, välkomstdrink & mer!

Flyg över till Prag och njut av glimrande sevärdheter som astronomiska klockan, billiga priser och rustika maträtter. Hoppa sedan på tåget genom Europa till eviga frihetsikonen Berlin med där klassiska Brandenburg Tor och trendiga barer väntar. Europas häftigaste städer väntar på dig, så varför välja en när du kan få två?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Prag och från Berlin till Stockholm Arlanda, Köpenhamn
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotellet
 • Tågresa från Prag till Berlin (ca 4,5 tim)
 • 2 eller 3 nätter på Elizabeth Suite i Prag
 • 4 eller 6 nätter på Hotel Catalonia Berlin Mitte i Berlin
 • Frukost på Hotel Catalonia Berlin Mitte i Berlin
 • Välkomstdrink på hotellet i Prag & en flaska vin på hotellet i Berlin
Från Prag till Berlin

En upplevelse utöver det vanliga, från en huvudstad till en annan. Landa i färgstarka Prag, bland charmiga kullerstensgator, billig och smakrik matkultur och idylliska vattendrag. Vidare tar den äventyrliga stadsresan fart mot Berlin, på spännande, europeiska järnvägar. Se solen lysa över Alexanderplatz, frossa läckra tyska matspecialitéer och kliv in i en av Europas öppnaste omgivningar, som en "Berliner".

Resplan

Dag 1 & 2: Färgstarka Prag

Välkommen till Prag - Tjeckiens gyllene huvudstad där kulturen flödar och enastående monument runt varje gathörn charmar vilken besökare som helst! Prag är känt som "de hundra spirornas stad" och är hem för otaliga vackra kyrkor i gotisk och barockstil. Ge dig iväg på en lång promena... Läs mer

Elizabeth Suites

Dag 3 & 4: Brusande Berlin

Resan till Berlin görs via tåg, en iögonfallande resa genom Europa med en mysig restaurang ombord. När tåget stannar välkomnar Tyskland till städernas stad, Berlin! Promenera längs med muren till Checkpoint Charlie, se Potsdamer Platz eller njut av en avslappnad och gemytlig atmosfär på shoppi... Läs mer

Catalonia Berlin Mitte
TravelBird tipsar!
 • Majestätiskt slott

  Det största slottet i världen är värt ett besök! Vid denna historiska befästning kan du bland annat promenera på Gyllene gatan som fått sitt namn efter de alkemister som verkat här.

  Slott Pragborgen Slott
 • Prags finaste bro

  Karlsbron är Prags symbol och bör inte missas under din vistelse. Bron, med sina 30 statyer, är utan tvekan en av Prags mest fotogeniska platser. Det kan därför vara ett tips att besöka bron tidigt på morgonen så att så få andra turister som möjligt är med på dina bilder!

  Bro Karlsbron Bro
 • Största kyrkan i Berlin

  Det är svårt att missa denna gigantiska katedral, som stoltserar som den största i staden. Beläget i Berlins historiska, gamla stadsdel.

  Kyrka Berliner Dom Kyrka
 • Köttrestaurang Berlin

  En av Berlins allra bästa köttrestauranger. Ett otroligt viktigt tillhåll för de köttälskande tyskarna!

  Restaurang Fleischerei Berlin Restaurang
En oförglömlig resa med tåg!

Förutom två fantastiska storstäder upplever du en sagolik tågresa mellan städerna, i hjärtat av Europa. Sväva förbi grönklädda dalar, över fabelliknande broar och genom charmanta byområden, bara i Europa. Titta ut genom rutan & njut av den idylliska utsikten - tåget går genom Saxon Switzerland National Park, ett iögonfallande landskap som taget ur en sagobok. Fram med kameran, luta dig tillbaka och njut!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Frukost på Elizabeth Suites i Prag
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är beläget ungefär 1,6 km från Alexanderplatz och cirka 14 km från flygplatsen Berlin Tegel & ungefär 20 km från flygplatsen Berlin Schönefeld.

Elizabeth Suites ligger ca 200 meter från den närmaste tunnelbanestationen Namesti Miru. Hotellet ligger ca 600 meter från Prags nationalmuseum och ca 1,7 kilometer till den gamla stadsdelen. Centralstationen är belägen ca 1,2 kilometer från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter