Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Wellness i ljuvliga Lettland

 • Rundresa
 • Lettland
från 4.929 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 3 eller 4 nätter med 4-stjärnigt i Riga och Jurmala inkl. frukost, tillgång till bastu, pooler och gym, spabehandlingar, all transfer och flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Strand, spa och stad på en och samma resa? Absolut! Unna dig en weekend till ljuvliga Lettland med spahotell i Jurmala och stadscharm i Riga! Vandra längs de smala gatorna i gamla stan, shoppa och ät gott utan att tömma plånboken. När du har upplevt det du vill ha från storstaden, väntar ett besök med spa och strand i Jurmala. Dröm dig bort till sköna dagar i fantastiska Lettland!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Riga
 • All transfer (flygplats-Riga-Jurmala-flygplats)
 • 3 eller 4 nätter på Rixwell Old Riga Palace Hotel**** & Jurmala Spa Hotel**** (läs mer nedan)
 • Frukost varje morgon
 • 2 spabehandlingar per person från Classic Spa Menu på Jurmala Spa Hotel****
 • Tillgång till bastu, pooler och gym på Jurmala Spa Hotel****
 • Vänligen observera att spaavdelningen är stäng mellan datumen 11/6/18 - 12/8/18 (spa't på övervåningen är däremot öppen)
Resplan

Dag 1: Charmig atmosfär i Riga

Lettlands huvudstad kombinerar charm, intressant arkitektur och pulserande gatuliv på ett sätt som ingen annan stad gör. Med vänliga priser och intressant historia kommer du utan tvekan att få en bra vistelse här i Riga. Besök den gamla staden Vecrīga med sina vackra jugendbyggnader och bombas... Läs mer

Rixwell Old Riga Palace Hotel

Dag 2 & 3: Njut av spa i Jurmala

Jurmala ligger strax utanför Riga i Lettland, nära Östersjön. Staden består av ett antal små byar som är kända för sin stora spa- och hälsofaciliteter. Idag är Jurmala en populär destination för de som söker en lugn paus i en vacker strandomgivning, i kombination med äkta baltisk charm. Här fi... Läs mer

Hotel Jurmala Spa
Information om spaavdelningen

Vänligen observera att spaavdelningen är stäng mellan datumen 11/6/18 - 12/8/18 (spa't på övervåningen är däremot öppen)

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-9 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 10-15 år får viss rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 16 är räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Info om spaavdelningen

Vänligen observera att spaavdelningen är stäng mellan datumen 11/6/18 - 12/8/18 (spa't på övervåningen är däremot öppen)

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter