Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Shuttle ingår

Läckra Warszawa & solglada Poznan

 • Rundresa
 • Polen
från 3.599 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2 nätter i Warszawa och 2 nätter i Poznan inkl. frukost, tågresa från Warszawa till Poznan, flyg från Malmö eller Stockholm till Warszawa, returflyg från Poznan samt privat flygplatstransfer t/r.

Polen blommar ut till ett av Europas hetaste resmål. Hit kommer folk för lyxliv med guldkantad tillvaro och en givande återblick i historien. Ta en titt på Chopins museum i Warszawa, smaka färsk mandelmassa och hoppa sedan på tåget mot outforskade Poznan - med charmiga gamla stan, mysiga ölbryggerier och prisvärda lyxmiddagar. Tåbiljetter mellan städerna är inkluderat!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Skavsta eller Sturup till Warszawa samt returflyg från Poznan
 • Privat transfer t/r mellan flygplats till hotell
 • 2 nätter på Campanile i Warszawa
 • 2 nätter på Palazzo Rosso Hotel**** i Poznan
 • Frukost
 • Tågbiljett mellan Warszawa och Poznan (ca 2,5 h)
Resplan

Dag 1 - 3: Favoriten Warszawa

Första tiden på resan spenderas i färgglada Warszawa, som precis som många andra polska städer, har ett fantastiskt utbud av shopping, kaféer, restauranger, marknader och barer. Atmosfären är trendig, kreativ och bubblande och du får dessutom mycket för pengarna - en öl kostar inte mer än ca 1... Läs mer

Hotel Campanile Warszawa

Dag 4 & 5: Utforska Poznan!

En vacker tågresa tar dig västerut över det genuina polska landskapet, genom klassiska byar och över grönklädda dalar. När tåget rullar in på stationen står Poznan redo att upptäckas, utforskas och uppdagas. Poznan är som vackrast när himeln färgas karaktäristiskt lila under kvällen och solen ... Läs mer

Hotel Palazzo Rosso
Från Warszawa till Poznan

Förutom två fantastiska polska favoriter upplever du en sagolik tågresa mellan städerna, i en ny outforskad del av Europa. Sväva förbi grönklädda slättar, över fabelliknande broar och genom genuina byar på landsbygden. I städerna väntar även godbitar som...

 • Warszawa: Besök Muzeum Chopina och lär dig om 1800-talskompositören Chopin som föddes i Warszawa.
 • Warszawa: Älskar du god öl? Köp i så fall en pint från ett lokalt bryggeri för knappa 20 kr! Varför inte också passa på att lära dig mer om de olika ölsorterna under en guidad tur genom ett bryggeri?
 • Poznan: Besök gamla stan med medeltid karaktär, iaktta den gamla kyrkklockan, den gamla marknaden och många andra klassiker i den mytomspunna stadsdelen 'Old Town'.
 • Poznan: Poznans allra läckraste delikatesser hittar du på St. Martin's croissant som innehåller vallmofrön och mandelmassa. Titta även till Rogalowe Muzeum, ett levande museum där man kan se hur polska delikatesser skapas och så klart testa de olika läckerbitarna.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

WiFi finns tillgängligt gratis eller mot en avgift

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Alla resans hotell är tyvärr ej rullstolsanpassade

Mat & dryck

Frukost är inkluderat under vistelsen i Poznan

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Tågbiljetter

Erbjudandet inkluderar tågbiljetter mellan Warszawa-Poznan. Du erhåller tågbiljetterna via e-mail cirka 2 veckor innan avfärd

Flyginformation

OBS: Vid avresa flyger du från till Warszawa, vid hemresa flyger du från Poznan hem till samma flygplats som vid avfärd

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter