Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Världsarv, kustliv & mozzarella-workshop

 • Solsemester
från 6.249 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Flyg till syditalienska Paestum för 5 eller 7 nätter och bo på 4-stjärnigt hotell vid havet inkl. helpension, mozzarella-workshop med besök till ostfabrik, hyrbil samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

På listan över favoritdestinationer är Italien i toppen. Förlora ditt hjärta till de vackra stränderna, dröm dig bort och njut av läcker mat och ta del av historiska världsarv och skatter från antiken. Dags för avresa söderut till havet och den italienska sydkusten i Paestum. Tempelruiner, världsarv, ett skönt havsliv och en mozzarella-workshop väntar. Dröm dig iväg till Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Neapel
 • 5 eller 7 nätter på Hotel Parco dei Principi****
 • Helpension (frukost, lunch & middag)
 • Mozzarella-workshop & besök till ostfabrik
 • Välkomstdrink
 • Strandservice (30/05-30/09)
Drömdagar i Italien

Paestum... Har du någonsin hört det namnet förut? Denna arkeologiska plats har en intressant historia att berätta. Tre stora bevarade grekiska tempel ger dig en inblick i det förflutna när södra Italien var en del av det stora grekiska imperiet. Dessa magnifika världsarv kan hittas drygt 1,5 kilometer från hotellet. Med nyckeln till din hyrbil kan du utforska dessa världsarv och andra rikedomar i regionen. Kanske en utflykt till vulkanen Vesuvius och ta del av ruinernas Pompeji? Drömdagar i Italien när det är som bäst!

Hotel Parco Dei Principi

 • Hotel
 • Province of Salerno, Italien
Hotel overview

Detta 4-stjärniga hotell ligger endast några minuters promenad från stranden. Med närhet till den arkeologiska världsarvsstaden Paestum, kan man knappast drömma om en bättre plats. Hotellet totalrenoverades 2010 i typisk medelhavsstil med mjuka blå färger för att skapa en avkopplande atmosfär. Hotellet har en egen restaurang, Fiumarello, där måltiderna serveras.

 • +-2
Läs mer
Chambre double

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummet är utrustat med LCD-TV, minibar, värdeskåp, luftkonditionering, telefon och eget badrum.

bathroom

Trippelrum

2 vuxna per rum

Trippelrummen har samma faciliteter som dubbelrummen, men rymmer upp till 3 vuxna.

På italiensk upptäckt

 • Nationalparken Cilento - UNESCO och italienarna håller med om att detta är en av de vackraste platserna i landet.
 • Velia - Här kan du promenera i det antika Grekland fast i Italien!
 • Salerno - Vandra längs den vackra strandpromenaden och besök slottet, som har utsikt över staden och bukten.
 • Pompeji & Vesuvius - Arkeologisk charm och naturprakt. Väl värt ett besök!
Mozzarella workshop

Lär dig hur man gör mozzarella på riktigt. Turen avslutas sedan med en provsmakning av bocconcino (en liten mozzarella), ricotta och fresella med Pachino tomater.
Mer information finns på voucher som fås på hotellet. Där står tid och datum för workshop.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Drycker (utom vatten) i samband med måltider
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per dubbelrum
Max 2 vuxna + 1 barn (0-17 år) per trippelrum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men ett ensamresenärstillägg för hotellpaketet (frånpriset är baserat på 2 personer)

Barnrabatt

Ingen barnrabatt tillgänglig

Spjälsäng

€ 10,- per dag, vänligen kontakta vår kundtjänst om detta önskas

Internet

Gratis Wi-Fi i hotellets allmänna utrymmen

Parking

Gratis parkering vid hotellet

Rullstolsanpassning

Resan är inte rullstolsanpassad

Hiss

Ja

Mat & Dryck

Hotellet har restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger endast några minuters promenad från stranden och drygt 1,5 kilometer från den arkeologiska staden Paestum. Från flygplatsen i Neapel är avståndet ca 98 km.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter