Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Herrgårdsvistelse i natursköna Småland

 • Bilsemester
 • 1 eller 2 nätter
från 995 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Lyxa till vardagen! Bo 1 eller 2 nätter på Toftaholm Herrgård vid sjön Vidöstern inkl. halvpension i form av frukost och 3-rättersmiddag samt vacker natur som omger herrgården!

Vila upp dig på en anrik herrgård från 1800-talet, belägen vid sjön Vidöstern i de vackra småländska skogarna. Njut av en båttur på sjön, en cykeltur på landsbygden och avsluta dagen med en god 3-rättersmiddag - låt Toftaholms Herrgård ta hand om dig!

Erbjudandet inkluderar
 • 1 eller 2 nätter på Toftaholm Herrgård
 • Halvpension i form av frukost och 3-rättersmiddag
I hjärtat av Småland

Natursköna Toftaholm ligger vid sjön Vidöstern strand och är den perfekta destinationen för dig som njuter av vackra omgivningar. Fiska eller ro på den blänkande sjön, fyll lungorna med frisk luft från de djupa skogarna eller utforska landsbygden på cykel. På Toftaholms Herrgård förgylls dessutom din vistelse med en god 3-rättersmiddag - ett underbart sätt att starta sommaren på!

Toftaholm Herrgård

 • Hotel
 • Kronobergs län, Sverige
herrgard

Toftaholms Herrgård var från början hem åt släkten Stenbock, och därefter åt familjen Bonde. Idag är det ett trivsamt och stiligt hotell med välbevarade detaljer från en 150-årig historia. Här möts ni av gammaldags gästfrihet och moderna bekvämligheter!

Sällskapsrum och salonger har genuina brasor, blommiga tapeter och vackra trämöbler, och den traditionella interiören ackompanjeras elegant med en modern relaxavdelning samt en välrenommerad restaurang. Som gäst får du tillgång till gratis Wi-Fi, en vacker trädgård samt en romantisk brygga varifrån du kan ta en roddtur på sjön. Det är även möjligt att hyra cyklar på herrgården.

 • +7
Läs mer
rum

Standard dubbelrum

2 vuxna per rum

Varje rum är unikt inrett i olika stilar, färger och former. En sak de har gemensamt är sköna sängar, LED-TV, telefon, Wi-Fi samt eget badrum med dusch och toalett.

Tips!

 • Åk på en dagsutflykt till Värnamo (ca 20 km ifrån) och besök Apladalens Hembygdspark som ligger i närheten av shoppinggatan. Här möts du av gamla byggnader, ett prästhem, en smådjursladugård och en grönskande omgivning.
 • Friluftsfantaster kan styra kursen mot Store Mosse Nationalpark (ca 40 km ifrån), ett stort myrområde som lämpar sig utmärkt för uppfriskande vandringsturer.
 • Konstälskare uppskattar säkert ett besök på Vandalorum (ca 18 km ifrån) strax utanför Värnamos centrum. Detta är ett museum för både lokal och internationell samtidskonst och design som arrangerar nya utställningar med jämna mellanrum så håll ett öga på deras hemsida.
Spöket Mats

Precis som alla gamla herrgårdar har även Toftaholm ett eget spöke! Spöket är drängen Mats, som hängde sig då hans älskade gifte sig med en annan. Du kan se hans skugga skymtas på vinden, men var inte orolig - Mats stör aldrig gästerna. Han sitter bara och blickar ut över månens spegelbild i den blanka sjön.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Toftaholm Herrgård. Du ingår i ett avtal med Toftaholm Herrgård. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 1 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 00:00

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 11:00

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar ett tillägg på 400 kr för hotellrummet per natt (frånpriset är baserat på 2 personer per rum)

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur kan följa med för 200 kr per natt/husdjur

Rullstolsanpassning

Hotellet har 2 rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Mat & dryck

Hotellet har restaurang

Datum & priser

Klicka på 'Boka nu', som tar dig till bokningskalendern, för att se tillgängliga datum och priser

Plats

Toftaholm Herrgård ligger i Kronobergslän mitt i Småland. Från Stockholm tar det ca 2,5 timmar att köra till hotellet och från Växjö tar det ca 1 timme.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter