Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Schindlers List i Krakow

 • Cityresor
 • 3 nätter
 • Kraków
från 1.259 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Krakow och stadens spår från Schindlers List! Spendera 2, 3 eller 4 nätter i charmiga Krakow med utflykten 'Schindlers List Factory Guided Tour', daglig frukost och flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt transfer till hotellet.

Polen står som vanligt redo för en mysig weekend samtidigt som staden bubblar av historia. Resan kryddas med en känslosam, viktig och otroligt lärorik utflykt med fokus på andra världskriget - utflykten följer temat från 'Schindlers List', filmen som klassas som en av historiens bästa.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Skavsta till Krakow
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Aparthotel Maly
 • Frukost
 • Historiska utflykten 'Schindlers List Factory Guided Tour' (dag 2)
Historisk utflykt i Krakow

Krakow är inte bara en vacker semesterstad med läckra, prisvärda restauranger, barer och färgstarka marknader. Staden har även intressanta och minst sagt viktiga spår från andra världskriget, med starka historier som berör. Denna resa fokuserar på den historiska utflykten 'Schindlers List Factory Guided Tour', som på ett målande sätt berättar vad som hände i Krakow under andra världskriget samt historien om Oskar Schindler som räddade mängder människor under kriget. Hans goda gärningar har även blivit film som än idag klassas som en av de bästa filmerna som någonsin skapats. Häng med på en känslosam, viktig och intressant utflykt under dag två under din minisemester till Krakow!

Aparthotel Maly

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly är genomgående fräscht och är bekvämt beläget endast 300 meter från tågstationen Krakow Glowny som tar dig runtom till stadens alla hörn. Hotellet är dessutom utrustat med trevliga sociala utrymmen med sittgrupper samtidigt som frukost serveras på en restaurang 120 meter från hotellet.

Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med bekväma sängar (dubbelsäng eller enkelsängar), TV, skrivbord, vattenkokare, såväl som ett privat badrum med dusch, badartiklar samt hårtork.

Schindlers List i Krakow

Ta del av erbjudandets inkluderade utflykt 'Schindlers List Factory Guided Tour' som tar dig tillbaka till tiden då Krakow hade en betydande roll under andra världskriget. Följande väntar under utflykten...

 • Besök faktiska platser från den världsberömda filmen 'Schindlers List'. Hör berättelser från platsen och från kriget som påverkat hela Europa.
 • Varför kallades staden Krakau och inte Krakow på den tiden, och hur kommer det sig att stora torget har bytt namn? Svaren finner du under utflykten.
 • Under utflykten får du ta del av en 3D bio, med syfte att ge en större inblick i andra världskriget i Krakow - en viktig och fascinerande resa i tiden.
 • Ni besöker platser i staden som var signifikativa för kriget - allt från gömställen, till monument och mycket annat.
 • Utflykten ger dig en lärorik inblick kring hur lokalinvånarna i Krakow hade det under kriget, tills de blev befriade av de sovjetiska trupperna.
 • Kliv in i historieboken och se, känn och hör historien om Oskar Schindler som blivit en av de starkaste krigshistorierna genom tiderna.
 • Transfer är inkluderat och utflykten är rullstolsanpassad!
Praktiskt information om utflykten

Utflykten äger rum under dag 2
Utflykten varar i ungefär 90 minuter
Utflykten startar i centrala Krakow (adress erhålles vid bokning)
Utflykten är rullstolsanpassad
Engelsktalande guide
Entré till samtliga attraktioner

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10 kr per person och natt i Krakow, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-4 år) per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillagg

Ensamresenärer betalar 100% extra for hela paketet med hotell och flyg

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-4 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn från 5 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Nej

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt eller en skylt med ditt namn
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 300 meter från tågstationen Krakow Glowny, 750 meter från Main Market Square med många restauranger samt caféer samt 400 meter från grönskande Planty Park.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter