Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Dalmatiska kustens solnedgångar i Zadar

 • Solsemester
 • Zadar
från 5.569 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Unna dig en semester i soliga Kroatien: 7 eller 10 nätter på Hotel Delfin inkl. halvpension eller helpension samt flyg från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm.

Vikar med turkosblått vatten, vita kullerstensgator och ett milt klimat. Välkommen till Zadar! Vackra stränder, promenader vid havet, naturparker eller genom gamla stan varvas med middagar på hotellets terrass. Varje morgon öppnar du ögonen för vidden av det Adriatiska havet och dess öar i horisonten.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Skavsta
 • 7 eller 10 nätter på Delfin Zadar
 • Halvpension eller helpension
Halvön Zadar

Enligt Alfred Hitchcock är Zadars solnedgångar de vackraste i världen. Nu är det dags att se det med egna ögon! Zadar är en charmig stad med 20 århundraden av historia som badar i ljus året om. För att inte tala om de fantastiska omgivningarna. Res hit och ta reda på varför Zadar röstades fram till den bästa Europeiska destinationen år 2016.

Hotel Delfin

 • Hotel
 • Zadar, Kroatien
Hotel Delfin hamn

På detta hotell, endast 1 minut från stranden, kan du förbereda dig på en minnesvärd vistelse. Från din balkong syns havet och hotellet går i en medelhavsstil. Hotellets restaurang bjuder på en panoramavy över havet och god mat. Busstationen som tar dig till det historiska centrumet ligger på andra sidan hotellet och avgår var 30 minut.

 • +4
Läs mer
Dubbelrum

Dubbelrum med sidoutsikt över havet

2 vuxna per rum

Från ditt rum med air-condition och balkong kan du njuta av den friska havsluften. Ditt rum är inrett i medelhavsstil samt utrustat med en dubbelsäng, gratis Wi-Fi och satellit-tv.

Travelbird tipsar!

 • Beundra solnedgången vid “havsorgeln”, en orgel inbyggd i marken som spelar vackra ljud allt eftersom vågorna slår. Finns bara ett ord för detta- magiskt! Vinden och havet producerar musik genom att rusa in i de geniala vita stentrapporna gjorda av hål och rör! Du kan också sitta på terrassen på en av de många kaféerna i Pebble Beach och smuttar på ett glas Maraschino (lokal likör).
 • Nationalparkerna ligger ungefär 20 kilometer från Zadar och är en ideal plats för natur och- vandringsentusiaster. Paklenica National Park erbjuder tveklöst en av de mest spektakulära panoramavyerna i Kroatien. Andra populära nationalparker är Plitvice och Kria.
 • Vandra rund i gamla stan, shoppa till en picknick på den lokala marknaden eller ät lunch på Narodni torget. På kvällen bjuder den livliga stadsdelen Varoš på billig mat och dricka på alla de restauranger och barer som finns i området.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-1 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Privat parkering finns tillgänglih

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hiss finns inte

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger i området Diklo i Zadar, 1 minuts promenad från stranden och mindre än 30 minuter från flygplatsen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter