Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Stilfullt hotell i trendiga Amsterdam

 • Cityresor
 • Amsterdam
från 4.789 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3, 4 eller 5 nätter i Amsterdam på Hotel2Stay inkl. frukost, fri tillgång till gym samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Låt staden med stort A charma dig. Självklart talar vi om Amsterdam, staden med pittoreska kanaler, förtjusande arkitektur och otaliga cyklar. Upptäck denna magiska huvudstad på cykel, från en kanalbåt eller strosa runt i stadens alla hörn och ha detta moderna och lugna hotell strax utanför centrum som bas. Gör dig redo för en minnesvärd vistelse!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r Arlanda, Kastrup eller Landvetter till Amsterdam
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på Hotel2Stay
 • Frukost
 • Fri tillgång till gym

Hotel2Stay

 • Hotell
 • Amsterdam, Nederländerna
Hotel

Du bor i ett stilrent och relativt nyrenoverat hotell en kort spårvagnstur från stadskärnan (ca 15-20 min). Hotellet serverar frukost på rummet varje morgon och stoltserar med en trivsam och designad lobby med bekväma möbler. Vid sidan av alla stadsäventyr kan du koppla av i hotellets bastu eller ta en uppfriskande omgång i gymmet. Välkommen till Amsterdam!

 • +4
Läs mer
double room

Dubbelrum

Njut av lite lugn i detta bekväma dubbelrum efter en dag i staden. Rummet är 20 m² och har allt du behöver för att njuta av en trevlig vistelse: en dubbelsäng, ett kökspentry samt ett badrum med dusch.

Amsterdams guldkorn

Tristess? I Amsterdam? Omöjligt! Här hittar du vackra kanaler runt varje gathörn, imponerande museer, barer och berömda parker. Ta dig tid att utforska stadens dolda pärlor med dessa tips:

 • Rijksmuseum, Anne Franks hus och Van Gogh-museet i all ära. Men visste du att en hel del intressanta små museer gömmer sig i Amsterdam? Museet "Ons' Lieve Heer op Solder" ett kanalhus med en hel kyrka ... ja, på vinden! Du hittar detta överraskande museum på Oudezijds Voorburgwal.
 • En båttur på kanalerna i Amsterdam är en oförglömlig upplevelse, inte sant? Du kan också välja alternativet: ta färjan (som avgår bakom centralstationen) till Amsterdam Noord. Färjan är gratis och på den andra sidan av IJ får du se en annan sida av staden. Ett tips: om du har hamnat på andra sidan vattnet ta en välförtjänt paus och åk upp till den högsta våningen i Amsterdam Tower och beskåda den vackra huvudstaden från ovan.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt (vanligen ca 5% av den totala hotellkostnaden i Amsterdam, som betalas på plats)
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum
Reser ni i ett större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Cykeluthyrning

Hotellet erbjuder uthyrning av cykel för € 15,- per dag

Wellness

Fri tillgång till gym

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget ungefär 15 minuter spårvagnsfärd från centrum, cirka 20 minuter från flygplatsen Schiphol samt ungefär 15 minuters resa med lokaltrafik från Vondelpark.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter