Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Centralt hotell i populära Krakow

 • Cityresor
 • Kraków
från 3.449 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Flyg med till trendiga Krakow: 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Pergamin inkl. frukost, transfer t/r samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn

Flyg iväg några nätter till Polens näst största stad där du finner en perfekt kombination av kultur, historia och avkoppling. Utforska gamla stan, beundra den fantastiska arkitekturen eller ta en välförtjänt paus på ett mysigt café. Med ett boende endast 5 minuters promenad från stadens stora marknad i gamla stan har du allting nära till hands. Erbjudandet inkluderar även frukost samt transfer till och från flygplatsen så det är bara att packa väskan och se fram emot en härlig resa.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Arlanda eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Pergamin
 • Frukost
Upplev historiska Krakow

Upplev historiens vingslag i Krakow! Staden har under århundraden haft en spännande historia fylld av kungar och speciellt stora krig. Trots att staden var i centrum under andra världskrigets är de allra flesta av stadens byggnader och monument bevarade. Idag är den historiska stadskärnan klassad som ett världsarv enligt UNESCO och att promenera runt här är som att slungas tillbaka i tiden. Utforska Krakows majestätiska kyrkor, kullerstensgatorna i gamla stan, de gamla judiska kvarteren och intressanta muséer eller koppla av i stadens gröna parker. För att inte tala om den stora och populära kafékulturen i staden som förtjänar att utforskas väl på plats.

ApartHotel Pergamin

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hôtel

Aparthotel Pergamin har ett perfekt läge för att utforska allt det bästa som Krakow har att erbjuda. Hotellet är vackert beläget i hjärtat av staden och bara en 5 minuters promenad till stadens största marknad i gamla stan. På hotellet hittar du en reception och en restaurang.

 • +-2
Läs mer
Chambre double

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum på ca 25m2 som är inrett i brunt och beiget med möbler av trä. Alla rum har air-condition, gratis Wi-Fi, LCD-tv med DVD, vattenkokare, skrivbord samt ett modernt badrum med hårtork och toalettartiklar.

Tips för en ännu härligare vistelse!

 • Varje promenad genom Gamla stan i Krakow bör starta på Rynek Glowny som är en av de största marknadsplatserna från medeltiden. Torget fungerar som stadens livliga centrum och härifrån kan du uppleva många av Krakows mest populära attraktioner såsom Stadshustornet och Mariakyrkan.
 • Behöver du en paus från stadens livfulla atmosfär kan du gå förbi Planty Park. Parken har ersatt den tidigare stadsmuren och bildar en vacker grön ram runt gamla stan. På vägen kommer du också att gå förbi grinden Floriańska Gate och Barbican som är de enda resterna av den gamla stadsmuren.
 • Om du är sugen på en dagsutflykt borde du inte missa att besöka det forna koncentrationslägret Auschwitz som användes under andra världskriget. Auschwitz var det största och mest ökända av alla koncentrationslägren under kriget och är idag ett museum som ger en inblick i skräck som du aldrig har läst om i historieböckerna.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna & 1 barn (0-2 år) per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år får 50 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 6 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hiss finns på hotellet

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Aparthotel Pergamin ligger 15 km från den internationella flygplatsen Johannes Paul II Balice, 5 minuters promenad från stadens stora marknad i gamla stan samt 10 minuter promenad från tågstationen Kraków Główny.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter