Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Supercentralt i den kungliga huvudstaden

 • Cityresor
 • Stockholm
från 809 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Spendera 1, 2 eller 3 nätter centralt på Hotel C Stockholm inkl. frukost

Finns det något härligare än en kväll i vår huvudstad? Det tycker inte vi! Här kan du vandra runt bland smala kullerstensgator i gamla stan, besöka fantastiska utkiksplatser och såklart besöka slottet, Vasamuséet, Gröna Lund, Skansen och mycket mer! Ta några dagar i Stockholm och ta del av varför denna stad förtjänar en kunglig titel.

Erbjudandet inkluderar
 • 1, 2 eller 3 nätter på Hotel C Stockholm
 • Frukostbuffé varje morgon
Tillval
 • Biljett till Icebar
Stockholm i mitt hjärta

I allsångens land kan du promenera mellan öarna och upplev allt från historia i Gamla stan, terasser och liv vid Kungsträdgården till natur och nöjen på Djurgården. Oavsett vilket sinnestillstånd du befinner dig i finns det något att fylla dina dagar med i Stockholm. På Djurgården kan du bland annat besöka museum såsom Aquaria, Nordiska- eller Vasamuseet samt testa dina gränser på gröna lund eller vandra runt bland ormar och apor på skansen. Valet är ditt! Shoppa i affärerna i city och avsluta dagen på någon av uteserveringarna på Söder.

Hotel C Stockholm

 • Hotell
 • Stockholm, Sverige
Hotel C - Reception

Detta centrala hotell ligger precis intill centralstationen i Stockholm och Arlanda Express. Endast 500 meter bort ligger shoppinggatan Drottninggatan. Hotellet har en restaurang med klassisk amerikansk mat samt gratis gym och Wi-Fi. Den unika Icebar ligger också på hotellet och erbjuder en speciell upplevelse i en kall miljö. Varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé med hembakt bröd och färsk frukt.

 • +5
Läs mer
Hotel C - Standard Room

Dubbelrum

Du bor i ett rum på 12-15 kvm2 inrett med en 140 cm bred säng, fåtölj samt ett litet skrivbord. Rummet har även kabel-TV, vattenkokare med kaffe/te, hårtork samt natur certifierade badrum med produkter från Dharmazone.

Hotel C - Moderate Room

Dubbelrum utan fönster

Du bor i ett mysigt och smart inrett rum utan fönster men med en fin tapet med Gamla stan. Rummet är ca 10 kvm2 med en 140 cm bred säng samt kabel-TV, vattenkokare med gratis kaffe/te, hårtork och en natur certifierad badrum med produkter från Dharmazone.

Utsikter över Stockholm
 • Stadshuset: Via stadshustornet får du en härlig utsikt över den största delen av staden. Du kan via hiss eller trappa ta dig halvvägs upp för att sedan gå de sista smala trapporna hela vägen upp till 106 meter. Sedan är det bara att njuta!
 • Skinnarviksberget är ett berg på sköna Södermalm. Hit kommer du lättast från tunnelbanestationen Zinkensdamm. Berget passar perfekt för en picknick i solnedgången eller bara för att få en härlig utsikt över stadshuset och centrala Stockholm.
 • Monteliusvägen ligger även detta på Södermalm och sträcker sig längs vattnet norr om Mariatorget. Samma utsikt bjuds det på här med gamla stan och stadshuset i förgrunden.
 • Katarinahissen är en personhiss i Slussen på Södermalm. För nuvarande är den avstängd men bron som förbinder Katarinavägen med Mosebacke torg är öppen för att kunna njuta av en härlig utsikt. Härifrån ser du Djurgården och Gamla stan och en stark rekommendation är att här möta solnedgången.
 • Gröna Lund: Är man den mer äventyrliga och adrenalinsökande kan man alltid få en fantastisk utsikt över Stockholm via några av Gröna Lunds attraktioner. Här blandas förskräckelse med förundran och vyerna är inte att leka med.
 • Västerbron förbinder Södermalm och Kungsholmen och passar sig fint för en kombinerad promenad med att njuta av andra utsikter över staden. Här kan du se Kungsholmen åt det ena hållet och Stora Essingen åt det andra.
 • Solliden på Skansen är en plats känd från Allsång på Skansen och ger en utsikt över Södermalm med Gröna Lund i förgrunden. Vid ett besök till Skansen förtjänar Solliden och dess utsikt verkligen ett besök.
 • Rooftop barer: Stockholm har flera rooftop-barer varifrån man kan njuta av en drink och utsikten på samma gång. På söder finns både Södra Bar och Mosebacketerassen på Mosebacke torg samt den populära "Himlen" i Skrapan, varifrån man inomhus kan njuta av en panoramavy över staden. Även i centrala Stockholm finns flera pärlor. "Tak" har en terass på den 14e våningen, 48 meter i luften. Beläget mellan hotellet At Six och Hobo bjuder den in till en fantastiskt utsikt över staden. Även Capital på Scandic Continental vid centralstationen är att rekommendera. Här bjuds det på vyer över Södermalm, Kungsholmen och en tydlig bild av Stadshuset.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Tillval: Biljett till Icebar

Om du önskar att kyla av dig kan du välja till ett besök på hotellets Icebar där du kan ta en drink i en unik miljö. (vänligen observera att drycken inte är inkluderad i biljetten)

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Nordic Hotels AB (Hotel C Stockholm). Du ingår i ett avtal med Nordic Hotels AB (Hotel C Stockholm). TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Tyvärr ingen barnrabatt för detta erbjudande

Internet

Gratis WI-Fi

Parkering

Parkering finns vid hotellet och kostar 425 SEK per dygn

Husdjur

Hotellet har rum för hundar till en extra avgift, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt bar

Wellness

Hotellet har ett gym som kan användas utan extra kostnad

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter