Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Italiensk språkkurs i vackra Toscana

 • Solsemester
 • Lido di Camaiore
från 7.509 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Få nya kunskaper och den unika möjligheten att praktisera de på plats! Läs en kurs i italienska på Toscanas kust: 7 nätter på Hotel Piccolo Mondo inkl. språkkurs, halvpension, hyrbil samt flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm.

Alltid velat lära dig italienska? Detta är din chans! Under denna semester kommer du inte bara upptäcka Toscanas vackra kust utan resan har även ytterligare ett mål: att utöka ditt italienska ordförråd. Läs en veckas språkkurs i kuststaden Viareggio och praktisera dina nya kunskaper medan du upptäcker regionens alla smultronställen. Du bor på ett mysigt hotell och din vistelse inkluderar även halvpension. Ta möjligheten att få en minnesvärd och lärorik erfarenhet.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Skavsta till Pisa
 • 7 nätter på Hotel Piccolo Mondo
 • Halvpension (frukostbuffé och middag)
 • Språkkurs i italienska (5 lektioner á 2 timmar)
 • Hyrbil
 • Gratis parkering
Utforska Toscanas kust

Då din italienskakurs äger rum på förmiddagarna har du mycket tid över till att utforska Viareggio och de närliggande platserna i Toscana samt såklart använda dina nya kunskaper. Viareggio är en av de mest populära platserna på den toskanska kusten. Du kan njuta på stranden men det finns också mycket att se i staden. Strosa runt på marknaden på Piazza Cavour och ät en god lunch på någon av de mysiga restaurangerna.
Pisa ligger ca 27 km bort och är platsen med det berömda lutande tornet som är ett måste väl på plats. Ta också en promenad genom resten av staden, titta ut över Arno floden och gå över Piazza dei Cavalieri.
Även Lucca, ca 30 km bort, är en typisk italiensk stad och ibland missad av turisterna som reser i regionen. Centrum är mestadels bil-fri vilket gör att du kan strosa runt utan stress. Beundra de medeltida byggnaderna och vackra kyrkorna eller ta en drink på Piazza del Anfiteatro.

Hotel Piccolo Mondo

 • Hotel
 • Lido di Camaiore, Italien
terrace

Detta charmiga hotell ligger i den charmiga kuststaden Viareggio, 500 m från stranden (Lido Verde) och 4 km från centrum. Hotellet drivs av en trevlig familj och utstrålar värme och komfort. Hotellet har en 24-timmars öppen reception, en bar och en solterrass. Du kan fritt använda dig av WiFi och även gratis parkering finns på hotellet.

 • +-2
Läs mer
room

Standard dubbelrum

3 vuxna per rum

Varje rum är möblerat med en dubbelsäng och har ett badrum med dusch, toalett samt toalettartiklar. Rummet har luftkonditionering, en TV och gratis wifi.

Buongiorno!

Melodiskt, passionerat och romantiskt: Många är kära i det italienska språket och kallar det för världens vackraste. Under denna språkkurs på European Language Institute i Viareggio får du en introduktion till la lingua italiana på förmiddagarna. Resten av dagarna är fria att spendera som du önskar. Nedan följer mer detaljer om din språkkurs:

 • Grupper om minimum 2 och max 8 personer
 • 5 grupplektioner á 2 timmar= totalt 10 timmar
 • Måndag-fredag 09.00-11.00
 • Första dagen genomgår du ett placeringstest för att bestämma startnivå
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Dryck till måltiderna
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Italien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 vuxna + 1 barn upp till 1 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Erbjudandet är endast tillgängligt för minst 2 personer

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Tredje person från 13-99 får 20 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Piccolo Mondo ligger på den toskanska kusten i Lido di Camaiore. Hotellet är beläget 500 m från stranden och ca 4 km från språkinstitutet och centrum av Viareggio.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter