Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Mätta dina sinnen i folkliga Dublin

 • Cityresor
 • Dublin
från 6.089 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut som en äkta irländare! Upptäck kulturen, historien och musiken i Dublin: 2, 3 eller 4 nätter på Kingswood Hotel City West inkl. frukost samt flyg t/r från Köpenhamn eller Stockholm

Vad säger du om vi säger Dublin! Kanske pubar, Guinness och Trinity College?! Det stämmer mycket bra men staden har också mycket mer att erbjuda och under en tripp till denna charmiga stad kan du uppleva det. Strosa genom mysiga kullerstensgator och vackra parker, besök sagoslott och den imponerande katedralen. Inte att förglömma- den fantastiska irländska kulturen på pubarna i form av musik och folklig atmosfär.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Dublin
 • 2, 3 eller 4 nätter på KingsWood Hotel City West****
 • Frukost
Dublin

I Irlands huvudstad Dublin kommer du känna dig hemma på en gång! Invånarna, även kallade dubs, är karismatiska, välkomnande och fulla av liv. För att vara en huvudstad är Dublin relativt liten i storlek men stor och rik på erfarenhet. Här finner du många museer, gröna parker och fler pubar än du kan tänka dig. Stadens århundraden av historia genomsyrar också upplevelsen och kan upplevas på många ställen. Efter en dag av sightseeing kan du belöna dig själv med en Guinness i Temple Bar distriktet.

KingsWood Hotel Citywest****

 • Hotel
 • Dublin, Irland
hotel

Bo bekvämt på detta 4-stjärniga hotell beläget i Kingswood Village, ca 18,5 km från centrala Dublin. Hotellet har 129 rum och en 24-timmars öppet reception. Det finns också en restaurang som serverar god mat med lokala varor. I hotellets lounge kan du avnjuta en härlig cocktail.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Läs mer
Double room 2

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är utrustade med en telefon, TV, te- och kaffemöjligheter samt ett privat badrum med badkar/dusch och en hårtork.

Irländska pärlor

 • Vi nämnde det tidigare, att Trinity College är en symbol för staden Dublin. Detta kända universitet grundades på 1500-talet och kan ge en intressant tur. Det antika biblioteket kommer definitivt imponera på dig.
 • Temple Bar-distriktet är definitivt en plats att besöka nuförtiden. Här hittar du massa restauranger, barer och pubar och atmosfären är otroligt härlig. Vill du testa en typiskt irländsk maträtt? Beställ "Black pudding" eller "Dublin coddle" Smaklig måltid!
 • Besök Merrion Square, ett av de vackraste torgen i staden. Här samlas ett flertal 1700-tals hus med karaktäristisk målade dörrar. Titta noga på namnskyltarna då de indikerar vilka personer som brukade bo här. Oscar Wilde bodde en gång här!
 • På bilder av Dublin kan du ofta se Ha'penny Bridge. Denna bro är döpt efter det som tidigare betalades för att gå över bron (en halv penny). Nu för tiden behöver du inte betala för att gå över och platsen passar perfekt för en romantisk tur.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer mellan flygplatsen eller hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacite

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Tyvärr ej tillgängligt för detta erbjudande

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Detta 4-stjärniga hotell ligger i Kingswood Village, 18,5 km från centrala Dublin. Dublins flygplats ligger 24,5 km bort.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter