Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Njutning bland Toscanas böljande kullar

 • Cityresor
 • 3, 5 eller 7 nätter
från 4.219 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev drömlika Toscana: 3, 5 eller 7 nätter i lägenhet på Borgo Bucciano inkl. frukost, hyrbil, välkomstdrink samt flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm

Il dolce far niente! Om du vill koppla av, njuta av god mat och underbar natur på semestern har vi det rätta erbjudandet för dig. Här kan du lära dig konsten i att vara sysslolös, som italienarna säger. Bland de toskanska kullarna ligger ditt boende, Borgo Bucciano. Här är naturen stjärnan och livet känns enkelt och den perfekta platsen för en italiensk, välförtjänt paus. Välkommen till Toscana!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Skavsta till Pisa
 • 3, 5 eller 7 nätter i lägenhet på Borgo Bucciano
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Välkomstdrink
 • Slutstädning
Tillval
 • Matlagnings-workshop
Toscana

Böljande kullar, ändlösa vägar med cypressvägar, gyllene kvällsljus och världens kanske bästa kök - med allt detta lockar Toscana. Regionen är en av de mest populära semesterorterna i Europa och har fortfarande på något sätt lyckats behålla sin äkthet och dess avkopplande atmosfär. San Miniato ligger på Via Francigena och är perfekt för långa promenader i naturen. Om du saknar stadslivet är du endast en halvtimme med bil från städer såsom Florens eller Pisa och den inkluderade hyrbilen gör att du lätt kan upptäcka omgivningarna och denna regions alla pärlor under din resa.

Borgo Bucciano

 • Hotell
 • Province of Pisa, Italien
Villa Borgo Bucciano

Denna agriturismo, eller gårdshotell som det kan kallas på svenska, ger dig chansen att uppleva den italienska landsbygden på riktigt! Borgo Bucciano ligger beläget i ett område perfekt för den som uppskattar vackra vyer och drömlika landskap. Hotellet har swimmingpool, cykeluthyrning och fri parkering. Staden Pisa ligger 39 km bort för de resenärer som uppskattar färgrika marknader, ett brett matutbud och vackra byggnader. Renässansparadiset Florence ligger 41 km bort. Borgo Bucciano ger dig möjlighet att uppleva Toscanas böljande landskap och livliga städer på en och samma gång!

 • +2
Läs mer
Borgo Bocciano, rom

Enrumslägenhet

Lägenheterna är inredda med bekväma möbler i trä samt stengolv. Alla lägenheter är även utrustade med kök, privat badrum, aircondition samt satellit-TV.

Laga italiensk mat

Du kan välja att lägga till en matlagnings-workshop under din vistelse:

 • Under denna korta (ca 20-30 minuter) workshop visar en riktig italiensk "Mama" hur man lagar toskanska specialiteter. Buon Appetito!

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Citroen C3, Nissan Micra, VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 18:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 2 barn per lägenhet

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering finns (i mån av tillgång)

Husdjur

Husdjur är välkomna med en avgift på 20 € per husdjur per natt, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hiss finns tyvärr inte på hotellet

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet

Wellness

Utomhuspool finns på hotellområdet och är tillgänglig från maj till oktober kl.9.00-19.00

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Från flygplatsen i Pisa är tar det knappt 45 minuter att köra till Borgo Bucciano via Superstrada Firenze Pisa Livorno.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter