Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Designhotell i New York

 • Cityresor
 • 8 nätter
 • New York
från 8.339 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Res till New York och bo på ett spektakulärt designhotell! Spendera 4, 5 eller 7 nätter på 4-stjärniga Paper Factory Hotel NYC, tillgång till hotellets gym samt flyg t/r från Kastrup eller Arlanda.

Metropoldagar i trendiga New York väntar! Dansa bort nätterna, besök hippa inneställen och ät trendigt. New York, staden som aldrig sover, är alltid en bra idé. Förresten, har du någonsin bott i en renoverad pappersfabrik? Coolare än så här kan det väl knappast bli? Dröm dig iväg till väst!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till New York
 • 4, 5 eller 7 nätter på Paper Factory Hotel NYC**** (beskrivs som 5, 6 och 8 nätter i kalendern pga nattflyg på hemresan)
 • Fri tillgång till hotellets gym
 • Turistskatt

Paper Factory Hotel NYC****

 • Hotel
 • New York, USA
lounge

Hotellet är exklusivt beläget i en 100 år gammal pappersfabrik i stadsdelen Queens med unik design och en reception bemannad dygnet runt. Boendet har genomgående högt i tak och målar en fin bild av vad byggnaden en gång var till för. Hotellrestaurangen blandar fräscht med argentinska och peruanska influenser där du även kan slappna av i en trevlig bar med smarriga drinkar och färskt kaffe. På bara en kvart tar du dig med tunnelbana till centrala Manhattan!

Läs mer
queen room

Queen Rum (max 2 personer)

2 vuxna per rum

De luftliknande rummen är utrustade med en stor TV, högt i tak samt en queen size-dubbelsäng (ca 150 cm), privat badrum med dusch, badkar och hårtork.

double room

Dubbelrum Superior (max 4 personer)

4 vuxna per rum

Du kan även välja att bo i superior dubbelrum som är utrustat med 2 queen size-dubbelsängar (ca 150 cm) samt TV och privat badrum med dusch, badkar och hårtork.

På upptäckt i New York
 • Soho - Klassisk trend. Här finns allt ifrån vintage, designbutiker och de billigare butikskedjorna.
 • Skyskrapor - Ta dig till 59 st och 5th Ave och se snygga skyskrapor. The Plaza och cool New York-stil, visst är väl fantastiska New York något alldeles unikt?
 • Meatpacking District - Här finns gott om uteserveringar, restauranger och trendiga barer.
 • West Village - Där är en chill atmosfär och underbara restauranger och mysiga gator.
 • Mytiska Brooklyn - Manhattans lillebror, står för en sann genuin känsla av New York. Allt från den upphöjda tågrälsen och Brooklyn Bridge byggd i trä till mysiga Williamsburg som kryllar av underbara brunchrestauranger.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Queen Rum: Max 2 personer per rum (1x Queen säng för 2 personer)

Superior Dubbelrum: Max 4 personer, minst 2 personer (2 vuxna och 2 barn), utrustat med 2st Queen sängar

För 3;e och 4;e vuxna tillkommer en avgift på 165 kr per person (väljs till i bokningen)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang med argentiska och peruanska influenser samt en trevlig bar

Wellness

Hotellet har en eget gym

Transfer

Om du bokar transfer, vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Visum

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum.

Vaccinationer

Om du ska resa till USA behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Plats

Ungefär 500 meter från hotellet finner ni populära "Museum of the Moving Image" samtidigt som närmaste tunnelbanestation "36 Street" ligger ca 200 meter från hotellet som tar er runt om på Manhattan. Centrala Manhattan ligger ca 3km från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter