Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

November-roadtrip i natursköna Umbrien

 • Rundresa
 • Italien
från 6.689 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bila bland vinodlingar och gröna kullar i Umbrien: 7 nätter på 2 hemtrevliga hotell inkl. frukost, 2x middag, olivoljeprovning, vinprovning, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt hyrbil.

Välkommen till Italiens natursköna hjärta, Umbrien! Här skiner solen över gröna vingårdar, gyllengula solrosor och pittoreska byar där härliga maträtter tillagas med äkta italiensk kärlek. Regionen är kanske inte lika känd som Toscana, men den är inte mindre vacker för det. Här kan du njuta av livet, utforska vacker natur med din hyrbil och smaka på otaliga lokala delikatesser och viner. Se framemot att utforska det genuina Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Rom
 • 3 nätter på Il Poggio degli Olivi inkl. 1x middag på ankomstdagen, 1x olivoljeprovsmakning med traditionella tilltugg och 1x glas vin
 • 4 nätter på Borgo San Faustino inkl. välkomstdrink, 1x 3-rättersmiddag, 1x vinprovning och liten gåva på rummet
 • Daglig frukost
 • Hyrbil
 • Gratis parkering (i mån av tillgänglighet)
Resplan

Dag 1 - 3: Välkommen till natursköna Umbrien

Italien är ett mycket omtyckt semestermål och det beror säkert i hög grad på landets charm, gästfrihet, spännande historia och oemotståndliga gastronomi. Här stortrivs besökare bland vingårdar, olivlundar och massor av soltimmar.

Resans första stopp är Il Poggio degli Olivi i Bettona. ... Läs mer

Il Poggio degli Olivi

Dag 4 - 7: Genuin italiensk livsnjutning

Idag hoppar du i bilen och styr ratten mot hemtrevliga Borgo San Faustino vid Morrano di Terni där du tillbringar resans sista fyra nätter. Rutten leder dig förbi böljande kullar, vackra olivlundar, färggranna solrosfält och frodiga vinodlingar. De många charmiga byarna berättar sin egen histo... Läs mer

Borgo San Faustino
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskat: 1 € per person per dag på Hotel Borgo San Faustino
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Værelseskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotell- och hyrbilspaketet

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen (dock endast i allmänna utrymmen på Hotel Il Poggio degli Olivi)

Parkering

Gratis parkering vid båda hotellen (i mån av tillgänglighet)

Husdjur

Husdjur är ej tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Pool

Hotellen har pool (säsongsöppna mellan ca 15/5-15/9)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter