Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Roadtrip till Algeciras, Nerja & Marocko

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Spanien
från 5.629 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev spanska Andalusien & Marockos spännande kultur: 7 nätter i Algeciras och Nerja inkl. frukost, dagsutflykt till Marocko, hyrbil, parkering samt flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg.

Glid fram bland Andalusiens vackra landskap och få ut det mesta av din spanska semester. Med den inkluderade bilen är möjligheterna oändliga för massa njutning och intryck. Insup solen på den ikoniska Balcon de Europa i Nerja och ta bilen ner till Gibraltar för att beskåda det ståtliga berget och dess gröna omgivningar. Dessutom kryddas din resa med en upplevelserik dagsutflykt till Tanger i Marocko.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Malaga
 • 4 nätter på Globales Reina Christina**** i Algecira
 • 3 nätter på Al Andalus i Nerja
 • Frukost
 • Dagsutflykt till Tanger (dag 2)
 • Hyrbil (Opel Corsa eller liknande)
 • Gratis parkering
Resplan

Dag 1 - 5: Algeciras & Marocco

Via ankomst till Malagas flygplats hämtar ni hyrbilen som ni sedan tar till staden Algeciras, beläget i södra Andalusien. Här bor ni på ett härligt 4-stjärnigt hotell vid stadens hamn och endast 20 min biltur från Tarifas fantastiska stränder.

Algeciras har många av Spaniens pärlor in... Läs mer

Hotel Globales Reina Cristina

Dag 6 - 8: Sol & avkoppling i Nerja

Efter några härliga dagar runt Gibraltar och med många nya upplevelser åker ni vidare till Nerja, en solig och härlig strandort på berömda Costa del Sol. Förutom de rena, fina stränderna finns här mycket mer att se och göra! Besök den ikoniska balcon de europa och promenera runt i de fina grän... Läs mer

Hotel Al Andalus
Dagsutflykt till Tanger i Marocko

Förbered dig för en minnesvärd resa till Tanger vid Marockos norra kust! Utflykten börjar i den spanska kuststaden Tarifa varifrån du tar en speedboat över till Tanger och träffar din guide. Du kan köra till Tarifa på egen hand eller ta en gratis shuttlebuss från Algeciras hamn till Tarifas hamn. Efter att du anlänt med båten till Tangers hamn är det direkt dags för en guidad stadstur med buss i Tanger, innan resan bär vidare mot den vackra udden Cap Espartel samt Hercules grottor.

Väl tillbaka i Tanger är det dags för en vandringstur i Kasbah-området samt besök till Sultanens palats, den historiska medinan och färgglada souks dvs lokala marknader! Om turen äger rum på tisdagar eller lokala helgdagar så byts besöket till Sultanens palats ut mot ett besök till marknaden Alcaiceria där kryddor, hantverk, smycken m.m. finns till salu.

Denna utflykt avslutas med en typisk marockansk lunch på restaurang innan du körs tillbaka till hamnen för att ta färjan till Tarifa igen. Utflykten varar totalt ca 6 timmar inklusive båtresorna från/till Andalusien. Glöm inte att ta med ditt pass på resan!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Spanien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 13 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Wi-Fi finns tillgängligt på hotellen gratis alternativt mot en kostnad

Parkering

Parkering finns tillgängligt på samtliga hotell kostnadsfritt

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellen har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellen har hiss

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet. Hotellen har även restauranger

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter