Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Julshopping i London i Januari

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • London
från 1.109 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av Londons julstämning i år med 2, 3 eller 4 nätter på Columbia Hotel med frukost & flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Upplev julbelysningen och granbarrsdoften i London! Flyg till den brittiska huvudstaden och spendera några vinterdagar bland brända mandlar, julkulor och glada skridskoåkare. Med boende på hotell nära staden har du nära till alla stora sevärdheter, julmarknader och januarireor - missa inte våra tips på vad som är på gång i London under vintermånaderna nedan!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter Kastrup till London
 • 2, 3 eller 4 nätter på Columbia Hotel London
 • Frukost
London i juleljus

Doften av varm choklad, rostade nötter och granbarr blandas med synen av färgglada lyktor, skridskoåkande barn och vackra storstadsvyer - snötäckta och julbelysta London är någonting som alla borde uppleva någon gång! Vandra längs Themsen och andas in den friska vinterluften, eller inhandla julklapparna på en av de många vackra julmarknaderna. Kanske träffar du till och med på tomten på något av shoppingcentrumen? Ho ho ho - god jul!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hotel Columbia London

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Hotel

Hotellet ligger i en vacker vit byggnad precis vid Hyde Park i Bayswater, centrala London. Utanför entrén finns en busshållplats varifrån du smidigt hoppar på en dubbeldäckare som tar dig till Londons livliga shoppingkvarter och spännande sevärdheter. Paddington Railway Station och Heathrow Express ligger en kort promenad bort. Hotellet har en lounge, bar, restaurang med frukostservering samt gratis Wi-Fi. Det passar perfekt för dig som vill röra dig inne i centrala London, besöka pubar och shoppa.

 • +7
Läs mer
Double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Ni bor i ett dubbelrum utrustat med bekväma sängar, gratis Wi-Fi, TV samt ett privat badrum med dusch och toalett.

TravelBirds jultips i London

 • Den 5:e november får du inte missa Bonfire Night i London! Firandet är även känt som Fireworks' Night eller Guy Fawkes' Night, och är en brittisk tradition som sträcker sig tillbaka till år 1605, då Guy Fawkes försökte spränga Parlamentet och King James I. Att detta stoppades och Guy Fawkes arresterades den 5:e november firas varje år med fyrverkerier och brasor runt om staden.
 • Är du i London under perioden 20 november - 3 januari rekommenderar vi ett besök till Winter Wonderland i Hyde Park. Detta är en av stadens familjefavoriter under vintermånaderna och det bjuds på allt från skridskoåkning och vändor i pariserhjulet till en enorm julmarknad.
 • Missa inte det magiska 'Ice Kingdom' med sin isskog av frusna skulpturer och glänsande snöslott
 • Efter firande och fyrverkerier på nyårsafton är det den 1:a januari dags för New Year's Day Parade i London! Den årliga paraden är kronan på verket under stadens vintersäsong, så missa inte chansen att se den om du är i staden över nyår!
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i London, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:30

Utcheckning

Fram till kl. 11:30

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna & 1 barn under 2 år)

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotellpaket och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har egen bar och serverar frukost

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter