Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sagolik roadtrip: Slovenien - Kroatien

 • Rundresa
 • Slovenien, Kroatien
från 5.399 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

7 nätter på 3 olika hotell i Ljubljana, Portoroz och Zagreb inkl. frukost, hyrbil samt flyg t/r från Köpenhamn.

Drömmer du om en sagolik roadtrip? En sådan med turkosa sjöar, oförglömliga solnedgångar och stadspärlor? Vill du dessutom utforska det bästa av Slovenien och Kroatien? Då väntar denna semesterdröm på dig! På denna rundresa kommer du att bo i tre fantastiska städer - Ljubljana, Portoroz och Zagreb. Med hyrbil vid din sida har du dessutom all frihet att upptäcka Sloveniens och Kroatiens guldkorn. Mer semesterdröm än så här kan det väl knappast bli? Dags att susa iväg söderut!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zagreb
 • 2 nätter på Slovenian House Vida eller liknande i Ljubljana
 • 3 nätter på Tomi Hotel eller liknande i Portoroz
 • 2 nätter på The Loop Hotel eller liknande i Zagreb
 • Daglig frukost
 • Hyrbil
Adriatisk semesterdröm

Slovenien är ett sagolikt land med stor variation. Här kan du njuta av kustliv, snöklädda Alper och fantastiskt stadsliv. Kroatien charmar med att vara en smältdeg mellan av forna och nutida Europa. Dröm dig iväg till en oförglömlig roadtrip i två av Europas finaste länder!

Resplan

Dag 1 & 2: Sagolika Slovenien & Ljubljana

På denna rundresa landar du i den kroatiska huvudstaden Zagreb och börjar med att hämta upp din hyrbil. Dags för en roadtrip mot sagolika Slovenien och Ljubljana för övernattning i två nätter. Den slovenska huvudstaden är en dold pärla med sin lummiga stadskärna, pampiga arkitektur och en tren... Läs mer

Slovenian House

Dag 3 - 6: Adriatiska kustpärlan Portoroz

Kustliv väntar i badorten Portoroz i tre nätter. I denna slovenska kustpärla kan du njuta av strandhäng och sköna baddagar. Den fotogeniska staden har ett värmande atmosfär och en gyllene sandstrand. Sugen på en häftig utflykt? Mellan Portoroz och Piran finns två arkitektoniska juveler. Dessa ... Läs mer

Hotel Tomi

Dag 7 & 8: Genuin atmosfär i Zagreb

Välkommen till den kroatiska huvudstaden Zagreb! Här väntar äkta kroatisk kultur, historia och attityd i två nätter. I Zagreb spenderas det mycket tid utomhus, då det ofta är där 'det' händer. Besök någon av cafébarerna i promenadstråken Bogovićeva och Tkalčićeva för att ta del av den ... Läs mer

The Loop Hotel
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 15-20 kr per person och natt i Slovenien och Kroatien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotell- och hyrbilspaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn från 2 år samt 3:e person får viss rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi på allmänna utrymmen

Parkering

Gratis parkering på samtliga hotell eller vid närliggande område

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter