Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Magiska Tromsö med guidad norrskenstur

 • Upplevelse
 • Tromsø
från 10.649 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Beundra norrsken i den polära regionen av Norge: 4 eller 5 nätter på Radisson Blu Hotel Tromsø**** inkl. frukost, guidad norrskenstur samt flyg t/r från Stockholm. Även möjlighet att välja till spännande utflykter!

För länge sedan var norrsken ett tecken på undergång eller en dansande ande, men idag är det en del av jordens naturliga skådespeleri. Du kommer att resa till den norska staden Tromsö, där chansen är stor att du kommer att få se och uppleva norrsken. En magisk upplevelse! Att besöka Tromsö är inte fel, denna stad i norra Norge erbjuder magiska kvällar samt en fin blandning av kultur och natur. Ta del av den vackra naturen, vinterromantiken och många valfria aktiviteter för att göra din vistelse hit minnesvärd. Redo för en oförglömlig resa?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda till Tromsö
 • 4 eller 5 nätter på Radisson Blu Hotel Tromsø**** (eller liknande)
 • Frukost
 • Guidad norrskenstur (5-7 timmar, dag 2)
Tillval
 • Snövandring
 • Slädtur och samekultur
 • Snösafari
 • Huskeysafari
 • Mata renar
 • Vinteräventyr, vänligen ge information om höjd, vikt och skostorlek på varje deltagare i förväg till vår kundtjänst
 • Valskådning
Tromsö

Tromsö är efter Murmansk den största staden norr om polcirkeln. Byn ligger högt upp i Norge i en lugn värld av snö och is. Åtminstone på vintern. Men även om solen inte skiner här på vintern, betyder det inte att det inte finns något att se på himlen. Från september till mars, är polarnatten dekorerad med färgglada sken som en lysande slöjdans, nämligen norrsken, eller polarsken som det även kallas. Tromsö är en av de bästa platserna att se detta naturfenomen på!

Radisson Blu Hotel Tromsø

 • Hotel
 • Tromsø, Norge
Room Radisson Blu Tromso

Välkommen till ett hotell beläget i en av Norges mest genuina städer. Du bor mitt bland fjordar och fjäll med tillgång till bastu och gym. Hotellets restaurang serverar norska såväl som internationella rätter.

Om hotellet är fullbokat under din vistelse, kommer du att bo på Thon Hotel Tromsø eller
Thon Hotel Polar som har liknande standard.

 • +3
Läs mer
Room Radisson Blu Tromso

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Varje rum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, platt-TV, te- och kaffekokare samt ett badrum med dusch och toalett.

Inkluderad norrskenstur

Dags för norrskensmagi! Dag två kommer du att plockas upp vid kl. 18:30 på hotellet för en norrskenstur som tar ca 5-7 timmar. I bussen får du se en film om naturfenomenet. Framme vid basen - med varma vindskydd, bänkar, utedass och en lägereld - väntar en engelsktalande expertguide dig. Guiden ger dig instruktioner för att göra de vackraste norrskensbilderna. Det finns varma overaller som du kan låna och varm choklad, kaffe och kaka ingår.

Valbara utflykter

Mata renar:
Renar och ursprungligen nomadiserande samer är kärnan i Nordnorge. Deras vanor är fortfarande ganska lika sina förfäder och föräldrar, de lever i tält och livnär sig främst av jakt och fiske. Du kommer att plockas upp kl. 09:45 och tas till ett sameläger, där du får chansen att se upp till 200 renar. Några renar kommer även att äta ur din hand! Naturligtvis kan du ta bilder på renarna och beundrad dessa vackra djur på nära håll. En varm dryck och traditionell samisk måltid från elden serveras i en kåta och efter lunch kommer du få lära dig mer om den samiska kulturen. Utflykten vara cirka 3-4 timmar och inkluderar transfer, engelsktalande guide, en varm måltid, drycker och snacks. Utflykten kan bokas mellan 15 november 2017-31 mars 2018. Varm klädsel rekommenderas!
Obs! Vegearisk måltid är möjlig. Vänligen kontakta kundtjänst!

Renslädåkning och samisk kultur:
Renslädåkning är såvitt känt den äldsta transporten i den samiska kulturen. Denna tur introducerar dig till renarna och åka släde med dessa magnifika djur. En sameguide berättar mer om deras kultur och traditioner. Du lyssnar på berättelser och njuter av en traditionell måltid och varma drycker. Klä dig varmt! Utflykten varar 4-5 timmar och inkluderar transfer, engelsktalande guide, termokläder, pulka och en måltid och drycker. Utflykten kan bokas mellan 15 november 2017 och 31 mars 2018.

Skotersafari:
Upptäck magin i norska Lyngen med en lokal guide på denna resa med skotrar (2 personer per skoter). Fokus är att beundra det vackra landskapet och du får stora möjligheter att ta bilder. Guiden berättar intressant fakta och delar berättelser om regionen. Tillbaka till lägret, kan du njuta av en färsk fisksoppa med färskt bröd. Obs: Du måste vara över 18 år och inneha ett giltigt körkort. Utflykten tar ca 7 timmar och inkluderar transfer med buss och färja, engelsktalande guide, termokläder med stövlar och handskar, hjälm, soppa och drycker. Klä dig varmt! Utflykten kan bokas mellan 1 december 2017 och 31 mars 2018.

Huskysafari:
Alltid velat ta en tur med hundsläde? Detta är din chans! På Tromsö Husky Farm väntar 120 huskies på dig. Vid 08:30 du kommer att plockas upp på ditt hotell och tas hit. Efter en kort introduktion är det dags för en tur (i en grupp, cirka 90 minuter) genom den vackra naturen i dalen Breivikeidet. Utflykten inkluderar transfer, engelsktalande guider, termokläder med vinterkängor och handskar, kaffe, te och traditionella kakor (lefse). Observera att du under slädturen ibland måste styra släden och köra den framåt, så det kräver god hälsa. Utflykten kan bokas mellan 15 november 2017 och 31 mars 2018.

Vinteräventyr:
Avfärd till ett äventyr på toppen av Tromsøya i ett vackert område med skog och snö. Du känner dig som ett barn igen när du traskar genom snön med dina snöskor. En promenad på ungefär en timme ingår för att sedan gemensamt göra en lägereld. Därefter kan du njuta av varma drycker och lefse (traditionell kaka). Du kan även bara koppla av eller glida ner för backen. Klä dig varmt! Utflykten inkluderar transfer, engelsktalande guide, snöskor och stavar och drycker och fika. Utflykten kan bokas mellan 26 december 2017 och 31 mars 2018.
Vänligen ge information om höjd, vikt och skostorlek på varje deltagare i förväg till vår kundtjänst.
 
Valsafari:
Drömmer du att se valar? Nu kan drömmen bli verklighet! Du kommer att plockas upp på 08:30 och sedan du går ombord på en katamaran. Turen inkluderar en magnifik utsikt över fjordarna och kusten, och möjlighet att se knölval, späckhuggare och även sillval om du har tur. Klä dig varmt! Utflykten varar ca 3-6 timmar och är inkl. transport med katamaran, engelsktalande guide, filmvisning om valar, termokläder, flytväst, kaffe, te och kex. Utflykten kan bokas mellan 1 december 2017 och 15 februari 2018.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Valbara utflykter
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Nej

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Ja

Valbara utflykter

Notera att valbara utflykter kan komma att ändras på grund av orsaker TravelBird inte rår över. Vid bokning av valfria utflykter kommer information om när utflykten sker vid senare tillfälle. Partnern förbehåller sig rätten att införa ändringar

Info om utflykter

Vänligen observera att utflykter kan ändras i och med extrema väderförhållanden. Utflykter som ej är genomförbara på grund av väder byts ut eller återbetalas

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger precis vid hamnen i Tromsö vilket är en idealisk utgångspunkt för att utforska omgivningen till fullo. Flygplatsen ligger ca 6 km från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter