Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sista chansen: Ölresa med ölbad i Polen

 • Cityresor
 • 2 nätter
 • Koscierzyna
från 1.919 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ölbad, ölprovning, välkomstöl, wellness, frukost, 2 nätter på Hotel Stary Browar Kościerzyna & flyg.

Vi uppmanar alla ölälskare att packa väskan och bege sig till Polen! Flyget går till Gdansk varifrån du tar tåget till den charmiga staden Kościerzyna och hotellet som ligger i bryggeriet självaste Stary Browar! Här välkomnas du med en öl och kan se fram emot en smaktur i bryggeriet, avkoppling i wellnessavdelningen, ja till och med ett bad i öl!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Växjö eller Sturup till Gdansk
 • 2 nätter på Hotel Stary Browar Kościerzyna
 • Frukost
 • Välkomstöl
 • Ölprovning och ölbad
 • Tillgång till wellnessavdelning
 • Utcheckning kl. 15:00
Tillval
 • En temamiddag per person
Dags för ett ölbad!

Ett ölbad sägs ha en lugnande inverkan, minska stress, öppnar porerna och sänker blodtrycket. Öljäst, B-vitaminer och proteiner bidrar till att stärka immunförsvaret och gör att din hud känns mjuk. Efter badet passar det perfekt med en 20 minuters sittning i infraröd kabin som mjukgör kroppen och ökar blodcirkulationen, utan att göra dig yr i huvudet.

När du är avkopplad och helt i semesterstämning är det dags för en smaktur bland bryggeriets ädla dryck, och om du vill kan du dessutom lägga till en temamiddag i hotellets restaurang som antingen har öltema eller kasjubiskt tema. Middagen består då av tre lokala rätter som typiska för området.

Stary Browar Koscierzyna

 • Hotel
 • Koscierzyna, Polen
Restaurant

Stary Browar Kościerzyna är en renoverad, historisk byggnad som är centralt belägen i Kościerzyna. Hotellet har sitt eget bryggeri och spa. Interiören är en charmig blandning av det gamla bryggeriet och modern design. Frukosten som dukas upp varje morgon består av hemlagade rätter och regionala specialiteter, såsom rustikt bröd, kallskuret och frukt och sylt. Hotellets restaurang serverar polska rätter tillagade med lokala, ekologiska ingredienser och puben i kan du njuta av bryggeriets egna produkter i den charmerande atmosfären.

 • +8
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Detta luftkonditionerade dubbelrum på 15m2 har platt-TV, skrivbord, gratis Wi-Fi och eget badrum med handdukar, dusch och toalett. Du kan välja mellan två enkelsängar eller en dubbelsäng.

Ta dig från flygplatsen till Kościerzyna

Det avgår ett tåg från Gdansk flygplats till Kościerzyna var 1,5 timma. På vardagar avgår första tåget kl. 6:00 och sista kl. 21:45. Under helger avgår första tåget kl. 8:22. Tågresan tar ca 1 timme och kostar ca 5€ per person.
Det går även taxi emellan flygplatsen och Kościerzyna som tar ca 50 minuter och kostar ca 35€ - 45€, enkel resa.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Tågtransfer t/r mellan Gdansk och Kościerzyna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 10 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-10 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Wellness

Jacuzzi, ölbad, ångbastu och torrbastu (badkläder krävs)

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är perfekt beläget i centrala Kościerzyny, intill marknaden, och det är lätt att ta sig runt med lokal transport.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter