Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Inspirerande roadtrip i södra England

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Storbritannien
från 6.629 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Södra Englands landsbygd väntar! 7 nätter på 4 olika bed & breakfast, frukost, inträde till Tintagel Castle, cream tea, hyrbil samt flyg.

Låt dig bli hänförd av gröna sluttningar, branta klippor med magnifik utsikt och pittoreska byar i södra England. Saker att se och göra finns det mer än gott av! Historiska och mytomspunna slott, oförstörda nationalparker och närhet till havet. På denna rundresa kan du njuta av att upptäcka sydöstra Englands lokala pärlor i egen takt. Fascineras av en värld med legender och myter, drick cream tea och låt din upptäcktsfärd ta dig till häpnadsväckande landskap. Dröm dig iväg till nya resepärlor!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till London
 • 7 nätter på 4 olika bed & breakfast i södra England (se resplan nedan)
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Inträde till Tintagel Castle
 • En traditionell cream tea
Resplan

Dag 1: Bournemouth (eventuellt Southampton)

Ditt äventyr börjar när du hämtar ut din hyrbil vid ankomst till London. Du beger dig sedan till södra Englands kust, Bournemouth, en vacker kustlinje som även är kallad den engelska rivieran. Kuststaden Bournemouth har en lång sandstrand och en härligt charmig atmosfär. Besök Bournemouths 300... Läs mer

Landguard Lodge  eller liknande

Dag 2 & 3: Barnstaple (eventuellt Bideford)

Barnstaple är en mycket populär by, som ligger vid floden Taw. Byn kännetecknas av sin gamla historia, kultur och shopping. Barnstaple är full av kultur och intressanta utflyktsmöjligheter! Vad sägs som gårdscharm på Castle Hill eller spana in samlarobjekt på Pannier Market? Naturfantast? Hedd... Läs mer

The Potting Shed  eller liknande

Dag 4 & 5: Penzance (eventuellt Falmouth)

Penzance är en historisk hamnstad med imponerande utsikt över St Michael's Mount. Utforska Penzance genom att gå längs gatorna och förundras över den egyptiska husdekorationen. Spana in den lokala hjälten Humphry Davyns staty, drick öl i en av stadens atmosfäriska pubar och avnjut en god f... Läs mer

Westbourne guest house  eller liknande

Dag 6 & 7: Salisbury (eventuellt Winchester)

Slutligen väntar pittoresk och charmig arkitektur samt fascinerande museer i staden Salisbury. Salisburys centrum utstrålar en traditionell, engelsk atmosfär med sina kaféer och tesalonger, pubar, liksom de sötaste husen. Sugen på utflykt? Då rekommenderas ett besök till rustika Winchester. Be... Läs mer

Old Mill House Bed and Breakfast  eller liknande

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Vauxhall Corsa eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt på £1-2 per person per natt som betalas på plats
 • Eventuella parkeringsavgifter och vägtullar
 • Bensin
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Boendeinformation

Under din kommer du att bo på olika bed & breakfast, som är typiska som boendealternativ i England. Alla bed & breakfast ligger upp till 40 kilometer ifrån de städer som nämns i erbjudandet. Om ditt ursprungliga bed & breakfast är fullbokat, kommer du erbjudas ett motsvarande bed and breakfast. Du kommer att veta vilka bed & breakfast som gäller i god tid före avresa.

Du kommer att tillbringa den första natten i Bournemouth eller Southampton, två nätter i Barnstaple eller Bideford, två nätter i Falmouth eller Penzanceområdet och de två sista nätterna i Salisbury eller Winchesterområdet.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn (0-1 år) per dubbelrum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotell- och hyrbilspaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Fri parkering på samtliga bed & breakfast

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Hiss

Nej

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter