Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Mat- och vinresa i norra Italien

 • Rundresa
 • Italien
från 6.309 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Kulinarisk rundresa inkl. 3 hotell, frukost, 3-rättersmiddagar, 2 vinprovningar, vinägerprovning, matprovning, matlagningskurs, hyrbil och flyg.

Fylliga viner, färsk pasta, frasig pizza och nypressad olivolja - det råder ingen tvekan om att Italien har ett av världens bästa kök! På denna rundresa i Emilia Romagna-regionen väntar oförglömliga upplevelser för smaklökar, ögon och själ. Resans sju nätter är uppdelade på tre hotell i olika delar av regionen, och under din vistelse kommer du att få lära dig mer om och smaka på regionens viner, balsamvinäger, ost och charkprodukter samt genuina kokkonst. Susa fram genom landskapet och förvandlas sakta till en äkta italienare - Ciao!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Bologna
 • 2 nätter på Locanda del Lupo inkl. 1x vinprovning i en vinkällare i området, 10% rabatt på Outlet Fidenza Village
 • 2 nätter på Albergo Conte Verde inkl. 1x provning av balsamvinäger i vinägerkällare Medici Ermete di Montecchio Emilia, 1x provning av Lambruscovin på Tenuta La Piccola Montecchio Emilia (eller motsvarande)
 • 3 nätter på Albergo La Spia d'Italia*** inkl. välkomstdrink, 1x gåva på rummet, 1 timmes matlagningskurs
 • Frukost på samtliga hotell
 • 3-rättersmiddag på samtliga hotell
 • Hyrbil
Resplan

Dag 1 & 2: Soragna

Välkommen till Italien! Din kulinariska turné börjar redan efter att du har hämtat din hyrbil och tagit dig till första destinationen, Soragna. På ditt första hotell, Locanda del Lupo, kommer du att bli bortskämd för en 3-rättersmiddag redan första kvällen, samt få provsmaka det lokala vinet o... Läs mer

Locanda del Lupo****

Dag 3 & 4: Montecchio Emilia

Resan tredje dag kör du från Soragna till Montecchio Emilia, som är en pittoresk sträcka på 50 km genom det italienska landskapet. På Albergo Conte Verde kan du njuta av en 3-rättersmiddag i hotellets restaurang, vars mat endast är baserat på säsongens och regionens råvaror. Du kommer också at... Läs mer

Hotel Conte Verde

Dag 5 - 8: Solferino

Rundresan femte dag är det dags att vinka farväl till Emilia Romagna och köra 95 km norr ut till Solferino vid Gardasjön södra kust. På ditt hotell Albergo La Spia d'Italia serveras du en 3-rättersmiddag på kvällen, med utvalda läckerheter från Lombardiens specialiteter. Speciellt för områ... Läs mer

Albergo La Spia d'Italia
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt på 10-30 kr per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Internet

Gratis Wi-Fi på samtliga hotell

Parkering

Gratis parkering på samtliga hotell

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Restaurang och bar på samtliga boenden

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter