Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Stad möter strand i idylliska Halmstad

 • Bilsemester
 • Fyllinge
från 639 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av förtjusande Halmstad: 1, 2 eller 3 nätter på Good Morning Halmstad inkl. frukost samt 3-rättersmiddag på ankomstdagen.

Välkommen till Halmstad och dess vackra omgivningar. Här möter naturreservatet Danska Fall sagolika stränder i Tylösand. Fiskindustrin är lika prisad som landskapet och en vistelse i Halmstad banar väg för njutning genom mat, vacker natur och stad.

Erbjudandet inkluderar
 • 1, 2, eller 3 nätter på Good morning Halmstad
 • Frukost
 • 1x 3-rättersmiddag på ankomstdagen (ej söndagar, läs villkor nedan)
Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland och en perfekt plats för avkoppling och välbefinnande. Historia och kultur influerar både omgivning och arkitektur med tegel- och korsvirkeshus från 1600-talet, samt konstmuseum och teatrar i citykärnan. Det moderna Halmstad lägger stort fokus på musik - staden är känd som hemort för de svenska popgrupperna Gyllene Tider och Roxette, båda med Per Gessle som frontfigur. Staden har lite av varje och något för alla vilket gör Halmstad till en utmärkt tillflyktsort för avkoppling med lokala och genuina inslag.

Good Morning Halmstad

 • Hotel
 • Fyllinge, Sverige
Exterior

Detta moderna hotell ligger 5 kilometer från centrum av Halmstad och 3 kilometer från stranden. Din dag börjar med en riklig frukostbuffé. Det finns också en bar där du kan bara koppla av kan konsumera en drink eller ett mellanmål samt en restaurang med à la carte. De som vill ladda batterierna kan betala för att använda motionscykel och bastu.

 • +-2
Läs mer
Room 1

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummen har två sängar 80 cm breda samt Tv, skrivbord och badrum med dusch.

Upptäck naturen
 • Tylösand är en av Sveriges mest berömda badorter, mycket på grund av sin 7 km långa sandstrand som sträcker sig längs kusten. Här kan du njuta av långa, sköna promenader med havet som granne eller gå en runda golf om så önskas. Tylösand är även känt för sitt populära hotell som ägs av Per Gessle.
 • Danska fall är ett vackert naturreservat och vattenfall utanför Halmstad som är värt ett besök. Njut av fallet och naturen runt omkring under en dagsutflykt.
 • Aktiviteter: Att se staden och omgivningarna från cykelsadeln börjar bli mer och mer populärt. Här kan du i ditt eget tempo glida fram längs gatorna. Vid torget i Halmstad kan du även hyra SUP (Stand Up Paddle) som är en rolig aktivitet att prova på när du befinner dig vid vattnet. Ta din bräda och paddel och glid ut på vattnet.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för GOOD MORNING HALMSTAD. Du ingår i ett avtal med GOOD MORNING HALMSTAD. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 1 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 4 personer per 4-bäddsrum
Max 2 personer per dubbelrum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Tyvärr ingen barnrabatt för detta erbjudande

Internet

Gratis WI-FI

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang

3-rättersmiddag

Vänligen observera att köket är stängt på söndagar efter 13/8-2017, så bor du endast 1 natt på en söndag går det ej att välja till

Plats

Good Morning Halmstad är beläget ca 5 kilometer från centrum av Halmstad och 3 kilometer från stranden.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter