Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Sagolika Montenegro & badorten Cavtat

 • Solsemester
 • Kroatien, Montenegro
från 9.839 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Låt dig hänföras av ett äventyrspaket i Balkan med 5 nätter på WGrand Hotell i Montenegro följt av 2 nätter på Supetar Hotel i kuststaden Cavtat, stadstur i närliggande Dubrovnik såväl som frukost varje morgon och flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Njut av friska dopp i det Adriatiska havet, sug in solens strålar på inbjudande stränder och charmas av bedårande landskap från Kroatien till Montenegro. Hyrbil och stadstur i Dubrovnik ingår.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Dubrovnik
 • 5 nätter på WGrand Hotel i Petrovac (Montenegro)
 • 2 nätter på Hotel Supetar Cavtat (Kroatien)
 • Frukost varje morgon
 • Stadstur i Dubrovnik (dag 7)
Outforskade Montenegro & strandliv i Kroatien

Montenegro är ännu en för många oupptäckt destination med mängder av sevärdheter, vackra vyer, underbara stränder och häpnadsväckande historia. Förtrollas av höga berg och djupa dalar som fastnar vid näthinnan, och fortsätt sedan semestern vidare mot Cavtat i Kroatien där sol och strand möter fantastisk matkultur. En hyrbil ingår i erbjudandet och resplanen för äventyret hittar du nedan.

Resplan

Dag 1 - 5: Montenegros riviera - Petrovac

Välkommen till Dubrovnik och fantastiska Balkan! När du anländer i historiska Dubrovnik hämtar du upp hyrbilen som tar dig till fantastiska vyer under resan. Ni tar er ur Dubrovnik och åker sedan ungefär tre timmar längs den adriatiska kusten, från Kroatien till outforskade Montenegro. Destina... Läs mer

Hotel WGrand

Dag 6 - 8: Cavtat - Kroatisk kärlek vid havet

Efter fem dagar i paradiset Montenegro bär det vidare tillbaka till Kroatien och närmare bestämt badorten Cavtat. Denna lilla söta kuststad är belägen ungefär tjugo minuter utanför landmärket Dubrovnik och bjuder på slingrande gator, historiska stadsbyggnader och ett färgstarkt kulturutbud. Gl... Läs mer

Hotel Supetar Cavtat
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Kroatien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser du i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-17 år får rabatt på hotellpaketet som varierar beroende på avgångsdatum, och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är ej tillåtna under resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Samtliga hotell har restaurang samt bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter