Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Halloween på Europa-Park i Tyskland

 • Nöjespark
 • Strasbourg
från 5.259 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Familjekul på Tysklands största nöjespark inkl. boende, frukost, inträde & flyg.

Halloween på Europa-Park! Kan det bli bättre? Mellan 23 september och 5 november är Europa Park förtrollat av Halloween. Tusentals pumpor, krysantemum, halmstövlar och höstiga plantor välkomnar spöken, häxor och många andra övernaturliga varelser till parken. Den stora globen "Eurosat" förvandlas till den största pumpan i världen medan alla attraktioner är förtrollade av den magiska atmosfären. För den modiga finns attraktionen "Traumatica" som inte borde missas.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Arlanda, eller Landvetter till Zürich
 • 2 eller 3 nätter på ibis Styles Strasbourg Avenue du Rhin
 • Frukost
 • Hyrbil
 • 1x dagsbiljett till Europa-Park
 • 10% rabatt på hotellets restaurang
 • 20% rabatt på partnerrestauranger i Strasbourg
 • Sen utcheckning till kl.16:00
 • 10% rabatt på hotellets parkering (vid tillgänglighet)
 • Speciellt för halloween- 1 st fotosouvenir (tillgänglig vid de flesta attraktionerna)
Halloween på Europa-park

Halloween är ett måste på Europa-Park! Med mer än 180 000 pumpor, 100 000 plantor som inkluderar 15 000 krysantemum, 3 000 halmstövlar samt häxor, skelett och mycket mer, lockar parken med under denna högtid. Den stora globen "Eurosat" förvandlas till världens största pumpa, fotobås finns tillgängligt, en spöklik dimma och musik sprider sig över attraktionen "Griezelkopjes" och några attraktioner går till och med baklänges. Roa dig med att titta på showerna som spelas, exempelvis musikalen "Spook me! The Europa-Park musical" samt de sminkbås som finns där du kan bli målad till något riktigt läbbigt.

Hotel Ibis Styles Strasbourg Avenue du Rhin

 • Hotel
 • Strasbourg, Frankrike
Restaurant

Hotel Ibis Styles Strasbourg Stade de la Meinau ligger i hjärtat av det ekonomiska verksamhetsområdet La Meinau och har 82 rum med fin design. Hotellet ligger mycket nära en spårvagnshållplats som gör det möjligt att nå stadens centrum inom 9 minuter och järnvägsstationen i Strasbourg inom 15 minuter. Hotellet ligger 45 minuter från temaparken Europa Park.

 • +8
Läs mer
Room double

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Mysiga färger och modern stil ger en avslappnad atmosfär i ditt dubbelrum. Det finns luftkonditionering, gratis Wi-Fi och platt-TV. Det privata badrummet med dusch och toalett har också en hårtork och en helkroppsspegel.

Room triple

3-bäddsrum

3 vuxna per rum

I de moderna och smakfullt inredda 3-bäddsrummen hittar du en dubbelsäng och en enkelsäng samt luftkonditionering, gratis Wi-Fi och en platt-TV. Badrummet har dusch och toalett.

4-bäddsrum

4 vuxna per rum

4-bäddsrummen är inredda i modern stil och har en dubbelsäng samt två enkelsängar, luftkonditionering, gratis Wi-Fi och platt-TV. Badrummet har dusch och toalett.

Strasbourg

Förutom att besöka Europa-Park har du gott om tid att upptäcka den historiska staden Strasbourg! Strasbourg har i sin tvåtusenåriga historia utvecklats från ett livligt handelscentrum till en europeisk huvudstad. Som ett centrum för humanismen har staden länge lockat tänkare, poeter och skapare av kultur. Det kulturella utbudet är av hög kvalitet och det idealiska läget mitt i ett charmigt landskap gör det till en populär storstad. Beundra stadscentrumets skiftande arkitektur med sina många pittoreska timmerhus som även är med på UNESCOs världsarvslista.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på ca 10-20 SEK per person och natt
 • Parkeringsavgift på Europa-Park, 6€ per fordon
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn 0-2 år per dubbelrum
Max 3 vuxna och 1 barn 0-2 år per 3-bäddsrum
Max 4 vuxna och 1 barn 0-2 år per 4-bäddsrum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 12 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Parkeringsgarage är tillgänglig för 8€ per natt (betalas på plats). Du får 10% rabatt på detta pris.
På Europa-Park kan du parkera din bil för 6€ per bil.

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger ca 23 mil från flygplatsen i Zürich samt ca 10 minuters bilresa från katedralen, La Petite France och Europaparlamentet i Strasbourg.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter