Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip i vackra Andalusien

Rundresa 7 nätter Spanien

pris per person från 5.069 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Roadtrip med hyrbil på 7 nätter med frukost i Málaga, Sevilla och Granada med guidad tur i Granada och flyg t/r från Köpenhamn eller Stockholm.

Hoppa in i hyrbilen och susa från guldkorn till guldkorn bland några av Spaniens mest sevärda städer: kustpärlan Malaga, mysiga Sevilla och mäktiga Granada. Bland grönskande apelsinträd och blå havsvyer, historiska fort och smala mysiga gränder, ska du njuta med solglasögon på näsan och vinden i håret...

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Málaga
 • 7 nätter i dubbelrum med frukost:
 • 3 nätter på Hilton Hotel Inn i Málaga
 • 2 nätter på Hotel La Casa de la Trinidad i Granada
 • 3 nätter på Hotel Patio de la Alameda i Sevilla
 • Frukost varje morgon
 • Välkomstgåva av Hotel Patio de la Alameda i Sevilla
 • Hyrbil
 1. Dag 1 & 2: Kustpärlan Málaga

  Äventyret börjar i Málaga som är en ypperlig kombination av uteserveringar vid hamnen och upptäcktsfärd bland moriska kolonner och svajande palmer. Stadens gamla centrum är bilfritt så låt hyrbilen stå och strosa istället längs grönskande Paseo de Espana, upp till det imponerande moriska fortet Alcazaba eller kanske till det sevärda Picasso-museet som ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. Picasso föddes här i stan och förutom hans surrealistiska målningar och skulpturer huserar museets stadens äldsta stadsmurar, ända från kartagernas tid!

  Här finns också en romersk teater som återupptäcktes 1951 och den vackra katedralen från Renässansen som tar sig intressanta former både utvändigt och invändigt. Är du mätt på historia så lunka genom gränder och gator till en uteservering och njut av den andalusiska atmosfären med mat, musik och mysigt mörknande himmel, det återstår mycket att se på din resa...

  Malaga Airport -> Hilton Garden Inn Málaga 5.2 km

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga

  Hotel Málaga, Spanien

  Den moderna anläggningen har säsongsöppen utomhuspool, fitnesscenter, trädgård, snacksbar, drinkbar och restuarang. Wi-Fi finns tillgängligt i alla utrymmen utan extra kostnad och receptionen är öppen dygnet runt.

  • +6
  Läs mer
 2. Dag 3 & 4: Promenadstaden Sevilla

  Efter runt 2 timmars färd genom Andalusiens kuperade landskap når vi Sevilla. Staden började som romersk koloni men arkitekturen speglar främst morernas medeltida styre och stadens guldålder på 1600-talet då staden var Spaniens viktigaste handelsplats. Det är en mysig stad att promenera i och stanna till för svalkande öl och smarriga 'pinchos' när tillfälle ges medan vitkalkade fasader med gula knutar bildar en vacker och pittoresk fond i de gamla delarna.

  Stadens stolhet, som man bara inte får missa, är det sagolika Plaza de Espana (se bilden) som byggdes 1928 och vars arkitektur speglar den moriska stil som går att se i Torre de Oro, 'guldtornet' från 1200-talet. Det är att rekommendera att gå dit tidigt när det inte är så mycket folk eller sen eftermiddag för att fånga solnedgången!

  Hilton Garden Inn Málaga -> Patio De La Alameda 216.6 km

  Hotel Patio de la Alameda

  Hotel Patio de la Alameda

  Hotel Sevilla, Spanien

  Hotellet ligger i ett renoverat 1800-tals hus i centrala Sevilla och har traditionsenlig interiör. Här finns en innergård, terrass, snacksbar, restaurang och drinkbar. Wi-Fi finns i allmänna utrymmen och är gratis, receptionen är öppen dygnet runt och du har nära till flera av Sevillas sevärdheter.

  • +4
  Läs mer
 3. Dag 5 & 6: Storartade Granada

  I Granada väntar, efter ca 2 timmars körning, en imponerande stad med det mäktiga Alhambra som höjdpunkt. Fortet byggdes av morerna under 1200- och 1300-talen, komplett med trädgårdar och palats. Idag anses denna plats vara ett av världens främsta arkitektoniska verk från medeltiden och finns med på Unescos världsarvslista.
  Staden ligger 738 meter över havet men ändå tar en bilfärd till kusten Costa Tropical bara en timme. Detta är den andalusiska kulturens hjärta och den smäktande flamencon bultar i takt med spanska hjärtan. Promenera genom det gamla kvarteret Alcbaycin med sina vitkalkade fasader och låt näsan visa vägen till restaurangernas färgstarka rikedomar där spansk hetta och lättja förgyller resans kvällar.

  Patio De La Alameda -> Hotel La Casa de la Trinidad 253.3 km

  Outside

  Hotel La Casa de la Trinidad

  Hotel Granada, Spanien

  Här möts du av en historisk fasad kombinerat med modern komfort. Detta hotell är beläget mitt i Granada med närhet till stadens sevärdheter. Wi-Fi finns i allmänna utrymmen utan extra kostnad, receptionen är öppen dygnet runt och i närheten finns restauranger och barer.

  • +1
  Läs mer
 4. Dag 7: Sista natten i Málaga

  Välkommen tillbaka till kusten! Passa på att återse dina favoritplatser, upptäcka det du inte hann med i början på resan, eller bara ta ett par sista simtag i Medelhavets salta vågor. Det är skönt med en sista lugn kväll nära flygplatsen innan det är dags för hemresa - luta dig tillbaka, koppla av och njut!

  Hotel La Casa de la Trinidad -> Hilton Garden Inn Málaga 136.5 km

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga

  Hotel Málaga, Spanien

  Den moderna anläggningen har säsongsöppen utomhuspool, fitnesscenter, trädgård, snacksbar, drinkbar och restuarang. Wi-Fi finns tillgängligt i alla utrymmen utan extra kostnad och receptionen är öppen dygnet runt.

  • +6
  Läs mer

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Nissan Micra eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 2500 €. Beloppet kan variera och beror på typ av bil.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Parkering på Hilton Hotel Inn i Málaga: Allmän parkering för 12€ per dag
 • Parkering på La Casa de la Trinida: Allmän parkering för 18€ per dag
 • Parkering på Hotel Patio de la Alameda: Hotellparkering för 18,7€ per dag
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Minst och max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi på alla hotell

Parkering

Hilton Hotel Inn i Málaga: Allmän parkering för 12€ per dag
La Casa de la Trinida: Allmän parkering för 18€ per dag
Hotel Patio de la Alameda: Hotellparkering för 18,7€ per dag

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & Dryck

Hilton Hotel Inn i Málaga: bar och restaurang
La Casa de la Trinida: Restaurang och bar
Hotel Patio de la Alameda: Frukostservering

Wellness

Hilton Hotel Inn i Málaga: Utomhuspool
La Casa de la Trinida: Wellnessavdelning mot extra avgift

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hilton Garden Inn Malaga ligger fem kilometer från flygplatsen Málaga-Costa del Sol och lika långt från Málagas stadskärna.

Hotel Patio de la Alameda ligger i centrala Sevilla, ca 1 km från sevärdheter som Giralda och Reales Alcázares.

Hotel La Casa de la Trinidad ligger 2 km från Granadas katedral och mindre än 2 km från Alhambra.