Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Reseguide inkluderat

Förtrollande julmarknad i Berlin

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Berlin
från 1.569 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Kom i julstämning på Charlottenburgs julmarknad! Bo på 4-stjärniga Best Western Hotel Kantstrasse i Berlin inkl. frukost och flyg.

Julmarknaden vid Charlottenburgs slott är en av de mest populära i Berlin och badar i glittrande ljusslingor med, slottet som ståtlig kuliss. Med ett fyrstjärnigt hotell en kort promenad bort har du en fridfull julresa att se fram emot.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup
 • 2, 3 eller 4 nätter på Best Western Hotel Kantstrasse Berlin****
 • Frukost
 • Tidig incheckning kl. 11:00 och sen utcheckning kl. 14:00 (beroende på tillgänglighet)
 • Turistskatt

Best Western Hotel Kantstrasse Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Hotel

Hotellet ligger precis vid tunnelbanestationen Wilmersdorfer Straße. Pendeltågsstationen Charlottenburg (S-Bahn) ligger 4 minuters promenad bort och erbjuder direktförbindelser till Berlins centralstation. Det är nära till några av Berlins höjdpunkter som gallerian KaDeWe och Charlottenburgs slott. Varje morgon serveras en frukostbuffé med varma och kalla rätter, dessutom finns gratis Wi-Fi och en dygnet runt-öppen bar.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Läs mer
Zimmer

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummen har telefon, subbelsäng, gratis WI-Fi, TV, kaffekokare samt eget badrum med hårtork.

Fler julmarknader

Gendarmenmarkt
Mitt i Berlin, nära Alexanderplatz, ligger Gendarmenmarkt som av många anses vara Berlins vackraste. Den ligger mellan tyska och franska kyrkans väldiga torn, och ett tips är att gå upp i franska kyrkan och beskåda utsikten över alla tusentals glittrande ljus. På marknaden finns bås med mat och dryck samt bodar men hantverk, julpynt och souvenirer. Det är fri entré på måndagar mellan kl. 11-14. Annars kostar det 1€ i inträde. Öppet 27 november - 31 december.

Opera Palace
Mellan stadshuset och Gendarmenmarkt, på baksidan av det ståtliga operahuset, finns en julmarknad som förutom hantverk och julpynt även säljer grillad mat, delikatesser och goda drycker. Öppet 27 november - 26 december.

Röda Stadshuset
Några hundra meter från Alexanderplatz ligger julmarknaden vid Röda Stadshuset. Här finns en gnistrande skridskobana, pariserhjul, bås med varm dryck och mat samt bodar med hantverk och julpynt. Öppet 21 november - 29 december.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Minst 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn 0-12 år per rum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Erbjudandet måste bokas av minst 2 personer

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpaketet (ej extra säng) och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Privat parkering frö 20€ per dag

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Precis utanför hotellet hittar du en busshållplats och tunnelbanestationen Wilmersdorfer Straße. Pendeltågsstationen Charlottenburg (S-Bahn) ligger 4 minuters promenad bort och erbjuder direktförbindelser till Berlins centralstation.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter