Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Julmarknad i pulserande Manchester

 • Bilsemester
 • Manchester
från 3.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Förtrollas av Manchester i juleljus med 2, 3 eller 4 nätter på Pendulum Hotel med frukost varje morgon & flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Upplev julbelysningen och granbarrsdoften i Manchester! Flyg till det brittiska charmtrollet och spendera några vinterdagar bland brända mandlar, julkulor och glada skridskoåkare.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Manchester
 • 2, 3 eller 4 nätter på Pendulum Hotel
 • Frukost varje morgon
Manchester i juleskrud

Många hänförs av Londons ståtliga storstadscharm, vilket gör att oupptäckta Manchester i vissa fall hamnar i skymundan. Staden Manchester har mängder att erbjuda - framförallt i juletid! I december månad pyntas de redan pittoreska gatorna med ljus, tomtar och skimrande färger i överflöd. Samtidigt som snön lägger sitt ljuvliga lugn över omgivningen charmar den alltid närvarande hamnen med långa promenader och vackra skeppsvarv. Manchester väntar även med färgstarka julmarknader, nedan finner du vilka du bör besöka!

Pendulum Hotel Manchester

 • Hotell
 • Manchester, Storbritannien
Pendulum Hotel Manchester

Se fram emot en fantastisk paus från vardagen på det moderna och bekväma Pendulum Hotel. Ni kommer att bo centralt med staden vid era fötter och nära till sevärdheter som China Town och det nöjsamma kroglivet på Canal Street. Hotellet är döpt efter Foucaults mästerverk som hänger vid huvudentrén, varvid du också hittar hotellets kaffebar.

Du reser smidigt mellan flygplatsen och hotellet med tåg. Från flygplatsen kan du ta tåget (ca 17 minuter) till en av stadens huvudtågstationer, Manchester Oxford Road, som ligger knappt 600 meter från hotellet.

 • +2
Läs mer
Pendulum Hotel Room Manchester

Dubbelrum

Du bor i ett mysigt dubbelrum med gratis Wi-Fi, TV, te- och kaffekokare, strykjärn samt eget badrum med dusch och badartiklar.

Julmarknader i Manchester

Besök en eller flera julmarknader under besöket i Manchester. Varenda julmarknad kryllar av "mulled wine", jultomtar och krispiga julpynt. Smaka brända mandlar och sug in den gemytliga julkänslan!

 • Albert Square - öppet fram till 21:e december.
 • St Ann's Square - öppet fram till 20:e december.
 • Cathedral Gardens är väldigt familjevänligt, perfekt för barn under juletid! Öppet dagtid.
 • För en annan brittisk klassiker bör du testa - High tea - för att få den klassiska brittiska "afternoon tea"-upplevelsen. Styr stegen mot stadshuset Manchester Town Hall och dess imponerande historiska Sculpture Hall Café där du njuter av din fika omringad av otaliga skulpturer!
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Manchester, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja

Mat & dryck

Restaurang samt bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Pendulum Hotel
Sackville Street
Manchester
M1 3BB

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter