Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Bournemouth med färja till Isle of Wight

 • Rundresa
 • Bournemouth
från 3.739 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta del av outforskade Bournemouth samt en spännande utflykt! 3 eller 4 nätter på Best Western Montague Hotel med frukost, utflykt med färja till historiska Isle of Wight, hyrbil samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Ta del av oupptäckta Bournemouth och en spännande utflykt till Storbritanniens till ytan största ö - Isle of Wight. En färja tar dig från klassiska Bournemouth till ön som karaktäriseras av kungliga kvarlämningar. Hyrbil ingår!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till London
 • 3 eller 4 nätter på Best Western Montague Hotel
 • Frukost varje morgon
 • Utflykt till Isle of Wight med färja
 • Hyrbil under resan
Bournemouth + färja till Isle of Wight

Många har upplevt huvudstaden London, dess shopping och majestätiska storstadscharm. Detta äventyr startar i London men tar sedermera riktning mot klassiska Bournemouth och vidare till mytomspunna Isle of Wight - Storbritanniens största ö till ytan. En utflykt som bjuder på en tur med färja över till historiska Isle of Wight. Spana in det forna kungaslottet "The Osborne House" och promenera i de gamla kungafamiljernas trädgårdar tillsammans med många andra sevärdheter på ön.

Best Western Montague Hotel

 • Hotell
 • Bournemouth, Storbritannien
lounge

En kort promenad från Bournemouth Beach, vid stadens västra klippa hittar du ditt trevliga hotell "Best Western Montague Hotel". Hotellet är elegant inrett och givetvis tillhandahåller hotellet med gratis Wi-Fi i hela byggnaden. I hotellets restaurang serveras en klassisk engelsk frukost varje morgon samtidigt som du kan avnjuta en god drink i hotellbaren på kvällskvisten. Från hotellet har du gångavstånd till flera av områdets sevärdheter.

 • +-4
Läs mer
room

Dubbelrum (en dubbelsäng)

Välj själv mellan dubbelrum med en dubbelsäng alternativt ett enkelrum med två sängar. Alla rum är rymliga och utrustade med TV, ett par stolar för sociala tillfällen, skrivbord samt ett privat badrum med dusch, toalett samt toalettartiklar.

Utflykt till Isle of Wight

Erbjudandet inkluderar en utflykt till historiska Isle of Wight, Storbritanniens största ö som kryllar av kungliga kvarlämningar i form av slott, borgar och fantastiska utsikter över hav och land. En färja tar dig över till ön där du kan ta del av sevärdheter som...

 • The Osborne House - ett gammalt slott från det forna kungariket som står bevarat än idag med trädgårdar, salar och mycket mer.
 • Magiska utsikter! Ön är öppen och karaktäriseras av klippor och öppna fält.
 • Carisbrooke Castle - förtjust i slott? Fortsätt till Carisbrooke Castle för ytterligare insyn i Storbritanniens majestätiska historia.
 • Dimbola Lodge - ett häftigt museum med inslag från 1800-talet.
Väl i Bournemouth

I Bournemouth där hotellet ligger, rekommenderar vi långa promenader på gigantiska Bournemouth Beach, där du även kan sola och bada om vädret tillåter. Vill du släcka din kulturtörst är Russell-Cotes Art Gallery & Museum ett bra alternativ till detta - klassiska byggnader och trevliga trädgårdar!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Storbritannien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna & 1 barn upp till 12 år)

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering på hotellets område

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang samt bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter