Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Prisvärd rundresa i Florida

 • Rundresa
 • 8 nätter
 • USA
från 8.859 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta del av den amerikanska solen med en rundresa i Florida: 7 nätter med besök i Miami Beach, Naples, Orlando & Fort Lauderdale inkl. hyrbil (Nissan Versa eller liknande) samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Solen skiner i Sunshine State Florida! Njut av stränder, pulserande städer, fantastisk natur och roliga aktiviteter i södra Florida! Med din hyrbil glider du fram längs de amerikanska motorvägarna för att upptäcka städerna Miami, Key West, Naples, Orlando och Fort Lauderdale samt beundransvärda nationalparken Everglades. Missa inte chansen att besöka Disney World, Universal Studios eller någon av de andra makalösa nöjesparkerna för en oförglömlig semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Miami
 • 7 nätter på 4 olika hotell (se resplan för mer information)
 • Hyrbil (Nissan Versa eller liknande)
Florida - The Sunshine State

Vem har inte drömt om Floridas vajande palmer, oändliga paradisstränder, rika djur- och kulturliv och smakrika gastronomi? Florida lever i vanlig upp till resenärers förväntningar i alla kategorier - hyrbilen fungerar som grädde på moset och låter dig upptäcka precis det du drömt om under en semester i Florida. Njut av de vita stränderna och det turkosa haven, upptäck Miami och åk båt i träsken vid Everglade. USA är ofta kallat drömmarnas land, men kan Florida vara drömmarnas stat? Det tror vi!

Resplan

Dag 1 & 2: Miami Beach

Välkommen till mångkulturella, soliga, havsnära och delikata Miami Beach. Se hur kubanerna rullar cigarrer i cigarraffären, smaka lime-influerad fish taco med cayennepeppar och fröjdas av glada livet på stranden - Miami Beach är en av de allra bästa. När du landat på flygplatsen i Miami plocka... Läs mer

Best Western On the Bay Inn & Marina  eller liknande

Dag 3 & 4: Everglades & Naples

Mot nästa äventyr! Du kan inte åka till Florida utan att besöka det subtropiska våtmarksområdet Everglades. Därför riktar vi skutan mot Naples och Everglades! Everglades National Park är den största subtropiska vildmarken i USA, och det enorma ekosystemet är hem till 36 olika skyddade arter, m... Läs mer

Gulfcoast Inn  eller liknande

Dag 5 & 6: Nöjesparkernas Orlando

Få städer har en så pass roligt rykte som Orlando - vi talar givetvis om stadens alla nöjesparker, vattenland och annat kul. På vägen dit passerar du badorter som Fort Myers och såklart konstnärliga Sarasota med den vackra stranden Siesta Key.

Väl i Orlando rekommenderar vi ett besök ... Läs mer

Quality Inn & Suites By the Parks  eller liknande

Dag 7 & 8: Fort Lauderdale

Resan närmar sig sitt slutliga skede men den är definitivt inte slut - nästa stopp är paradisiska Fort Lauderdale! På vägen rekommenderas pitstop på shoppingdistrikten "Premium Outlet Vineland" & "Orlando Premium Outlet". Dessa shoppingbyar erbjuder märkeskläder till ri... Läs mer

La Quinta Inn & Suites Fort Lauderdale Tamarac  eller liknande

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Nissan Versa eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visum (ESTA)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 personer per rum (4 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år)

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på samtliga hotell

Parkering

Mot avgift

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Mellanlandningar

Observera eventuella tidskillnader för resor med mellanlandningar. Alla tider är lokala.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Pass

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Visum

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum. Om du har medborgarskap i något av följande länder: Sudan, Somalia, Iran, Jemen, Syrien eller Libyen. Vänligen notera att du först måste kontrollera hos utrikesdepartementet om du har tillåtelse att resa in i USA.

Vaccination

Om du ska resa till USA behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter