Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Förtrollas av Madrid

 • Cityresor
 • Madrid
från 1.869 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Låt Madrid ta dig med storm med 2, 3 eller 4 nätter på RafaelHotel Ventas**** inkl. frukost samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Låt Madrid visa vägen med oändliga saluhallar, grandiosa torg och kungliga borgar mitt i stan. Staden karaktäriseras även av mängder parker och pittoreska tapasrestauranger - låt Spaniens huvudstad visa vägen!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Madrid
 • 2, 3 eller 4 nätter på RafaelHotel Ventas****
 • Frukost varje morgon

4*-Hotel Rafael Ventas

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
hotel outside

Rafael Hoteles Ventas ligger nära shoppinggatan Gran Via och erbjuder klassisk inredning med en stor konstsamling. Närmaste tunnelbanestation är mindre än 200 meter bort och resan till centrum tar cirka 20 minuter. Här bor du bekvämt med hög standard.

 • +3
Läs mer
twin room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är elegant inredda i klassiskt stil med mörkt trä och varma toner. De är utrustade med TV , eget badrum och ni har tillgång till gratis WiFi.

Under vistelsen i Madrid

 • Madrid är fullt av njutningar men lugn och ro får man säkrast i 'El Retiro', en stor park med grönska och dammar. Utmärkt för promenader och picknick och här finns många vackra statyer och små lusthus att betrakta
 • Mercado de San Miguel - Madrids förmodligen populäraste saluhall. Här trängs ost, fisk, frukt och kötthandlare samtidigt som livemusiken målar en tidlös stämning när du strosar bland de otaliga matstånden.
 • Teleferico de Madrid är en enorm linbana som går över staden. Enklast är att köpa biljetten online i förväg och sedan är du redo att segla genom luften för en oförglömlig utsikt av staden
 • Världens äldsta restaurang - Sobrino de Botín grundades redan 1725 av fransosen Jean Botin. Restaurangen hyllas i självaste Ernest Hemingways mytiska noveller såväl som den spanska författaren Jean Botin Benito Pérez Galdós under 1800-talet.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Madrid, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna och 1 barn upp till 11 år

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 12-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja

Mat & dryck

Frukost på rummet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Rafael Hoteles Ventas är beläget ca 4 km från centrala Madrid, endast 15 min bilfärd från flygplatsen.

Adress Rafael Hoteles Ventas
Calle de Alcalá 269
28027 Madrid
Spanien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter